Για το Μπακού αναχωρεί το Σάββατο η αποστολή της Κύπρου στη Eurovision

17:38 7/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Σάββατο 12 Μαΐου αναχωρεί για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η κυπριακή αποστολή που θα συμμετάσχει στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η Κύπρος εκπροσωπείται φέτος στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «LA LA LOVE»

με ερμηνεύτρια την ΄Ηβη Αδάμου και με Συνθέτες / Στιχουργούς τους: Alex Papaconstantinou, Bjorn Djupstrom, Alexandra Zakka, Viktor Svenssonr.

Στη σκηνή η ΄Ηβη Αδάμου θα πλαισιώνεται:
φωνητικά: τον Bjorn Djupstrom, χορευτικά: Τατιάνα Δημητριάδου και Όλγα Πηλάκη και στα χορευτικά και φωνητικά: Victoria Taylor και Wiveca Hartmann Knudsen

Οι συντελεστές της σκηνικής εμφάνισης της ΄Ηβη Αδάμου είναι οι ακόλουθοι:
Σκηνοθεσία – επιμέλεια: Απόλλων Παπαθεοχάρης
Χορογραφία: Chali Jennings
Vocal coach: Έλενα Πατρόκλου
Μαλλιά και μακιγιάζ: Γρηγόρης Πυρπύλης
Επιμέλεια μαλλιών: Στέφανος Βασιλάκης
Σχεδιασμός ρούχων: Φανή Ξενοφώντος
Styling: Νότης Παναγιώτου
Κοσμήματα: Li la lo
Sony Music Greece: Μαλβίνα Μαρκοπούλου

Εκ μέρους του ΡΙΚ μεταβαίνουν στο Μπακού η Εύη Παπαμιχαήλ- Αρχηγός Αποστολής και ο Κλείτος Κλείτου- Βοηθός Αρχηγός Αποστολής.

Στο πλαίσιο του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα διεξαχθούν δύο ημιτελικοί, την Τρίτη 22 και την Πέμπτη 24 Μαΐου. Η Κύπρος θα εμφανιστεί στην 12η θέση στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου. Η Ελλάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου που επίσης διαγωνίζεται στον ίδιο ημιτελικό θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Μαΐου.

Η πρώτη δοκιμή του κυπριακού τραγουδιού στο Μπακού θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαΐου. Θα ακολουθήσει ακόμα μία δοκιμή την Πέμπτη 17 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα