Επηρεάζονται και σήμερα πτήσεις από και προς τη Κύπρο λόγω κακοκαιρίας στην Ευρώπη

13:48 21/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Δύο αναχωρήσεις και δύο αφίξεις από και προς τα αεροδρόμια Φραγκφούρτης και Λονδίνου από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, επηρεάζονται σήμερα από τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία και τη βαριά χιονόπτωση που πλήττει αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Με δηλώσεις ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Hermes Airports Αδάμος Ασπρής ανέφερε ότι «η κακοκαιρία η οποία πλήττει αρκετές χώρες της Ευρώπης, συνεχίζεται. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης επηρεάζονται και σήμερα κάποιες πτήσεις από και

προς την Κύπρο. Ωστόσο μπορούμε να πούμε ότι παρατηρείται βελτίωση της κατάστασης καθώς μειώνεται ο αριθμός των πτήσεων που επηρεάζονται λόγω της κακοκαιρίας στην Ευρώπη».

Πρόσθεσε ότι «για σήμερα Δευτέρα και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα αναμένεται ότι θα επηρεαστούν μόνο άλλες 4 πτήσεις. Πρόκειται για 2 αναχωρήσεις και 2 αφίξεις» από και προς τα Διεθνή Αεροδρόμια της Φραγκφούρτης και του Λονδίνου αντίστοιχα.

Ο κ. Ασπρής ανέφερε ακόμα ότι «ευτυχώς στην περίπτωση της Κύπρου οι περισσότερες πτήσεις υπόκεινται απλώς σε κάποιες καθυστερήσεις καθώς μέχρι στιγμής έχει αποφευχθεί σημαντικά η ακύρωση πτήσεων. Εκτιμούμε ότι αυτό θα συμβεί και σήμερα, με καθυστερήσεις οι οποίες κατά μέσο όρο θα κυμαίνονται στη μια με δύο ώρες περίπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα