Ρουσφέτι στο γιο του ΓΓ του ΚΕΕ αποκαλύπτει η «Αφρίκα»

12:44 21/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τον γιο του φέρεται να «τακτοποίησε» στο «κράτος» ο ΓΓ του κόμματος Εθνικής Ενότητας, Φουάτ Ναμσόι πριν ακόμη τελειώσει το στρατό.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα», ο Οσμάν Ναμσόι δεν έχει ακόμη πάρει το χαρτί απόλυσης από τον στρατό και έχει «προσληφθεί» στις «κτηνιατρικές υπηρεσίες». Η εφημερίδα θεωρεί ότι πρόκειται για ακόμη μια αυθαίρετη πρόσληψη του Ιρσέν Κιουτσιούκ, στον οποίο πρόσκειται ο Ναμσόι.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, το χαρτί απόλυσης είναι προϋπόθεση για να προσληφθεί κάποιος στο «δημόσιο» στο ψευδοκράτος, όμως ο Οσμάν Ναμσόι

κάνοντας χρήση μόνο της τελευταίας του άδειας και χωρίς να έχει απολυθεί, βρέθηκε να προσλαμβάνεται στις «κτηνιατρικές». Το θέμα αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Επιστολή από την Αφρίκα» της εφημερίδας και σχολιάζει πως πλέον η ζυγαριά των αυθαίρετων προσλήψεων συνεχίζεται απτόητα ενόψει του εκλογικού συνεδρία του ΚΕΕ και οι έντονες αντιδράσεις από κόμματα και οργανώσεις στο φαινόμενο αυτό, δεν λαμβάνονται υπόψη.

Στον “προϋπολογισμό” του 2013, συνεχίζει το δημοσίευμα, υπάρχει πρόνοια για πρόσληψη 300 ανθρώπων, και εκφράζεται η πρόβλεψη ότι αυτές θα πληρωθούν χωρίς να δοθούν ίσες ευκαιρίες. Ένα κομματάκι, προσθέτει, από αυτό (τις θέσεις) δόθηκε και στο γιο του «δημάρχου» Λαπήθου και νυν ΓΓ του ΚΕΕ, Φουάτ Ναμσόι.

Keywords
Τυχαία Θέματα