Εντοπίστηκε μέρος κλαπείσας περιουσίας καταστήματος στη Λεμεσό

16:22 22/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εντοπίστηκε στην κατοχή τριών αλλοδαπών, ηλικίας 40, 44 και 50 χρόνων, μέρος κλαπείσας περιουσίας από κατάστημα στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του αναφορικά με τη διάρρηξη καταστήματος και κλοπής ρολογιών και άλλων αντικειμένων, αξίας 19 χιλιάδων ευρώ, στη Λεμεσό, για την οποία είχε γίνει καταγγελία στις 6 Αυγούστου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι μετά από κάποιες πληροφορίες, την περασμένη Κυριακή, 19 Αυγούστου, είχαν συλληφθεί δύο αλλοδαποί ηλικίας 44 και 50 χρόνων, όπου μετά από έρευνα στην κατοικία τους εντοπίστηκαν

βιβλιάρια επιταγών, τα οποία ήταν από την κλαπείσα περιουσία.

Είχαν συλληφθεί και είχαν παρουσιαστεί στο δικαστήριο και τελούν υπό κράτηση. Χθες, στη συνέχιση των εξετάσεων για την υπόθεση αυτή είχε γίνει έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε οικία όπου διαμένει, επίσης, αλλοδαπός 40 χρονών όπου εντοπίστηκε ένα ρολόι το οποίο φαίνεται να είναι από τα κλοπιμαία και κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων για την υπόθεση αυτή, υπέδειξε ο 40χρονος ανοικτό χώρο στο δρόμο Λεμεσού – Μονής, όπου εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας και συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, εφτά ρολόγια τα οποία αποτελούν προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών από τη συγκεκριμένη διάρρηξη. Εχει παρουσιαστεί και αυτός στο δικαστήριο σήμερα για να εκδοθεί διάταγμα κράτησης του», συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η εξιχνίαση και η εξέταση της υπόθεσης, καθώς και η σύλληψη των τριών προσώπων, οι οποίοι τελούν υπό κράτηση, έγιναν στη βάση αξιολόγησης πληροφοριών.

Keywords
Τυχαία Θέματα