Προσωρινή μη καταβολή επιδομάτων Ιουνίου στους αστυνομικούς

15:54 22/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Προσωρινά δεν θα καταβληθούν στους Αστυνομικούς τα επιδόματα βάρδιας, Κυριακής και δημόσιας αργίας, για το μήνα Ιούνιο 2012, σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέα Αγγελίδη.

Σε σημερινές του δηλώσεις αναφορικά με τον προϋπολογισμό της Αστυνομίας και τα επιδόματα βάρδιας, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι χθες στάλθηκε επιστολή προς τους Αστυνομικούς Διευθυντές, ενημερώνοντας τους ότι στο μισθολόγιο

του Αυγούστου δεν θα περιλαμβάνονται τα επιδόματα βάρδιας Κυριακής και δημόσιας αργίας του μήνα Ιουνίου 2012.

«Παράλληλα, έχει σταλεί επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών, ζητώντας αποδέσμευση του υπόλοιπου ποσού για να γίνει και η υπόλοιπη πληρωμή και αναμένεται απάντηση. Επιπρόσθετα, στην συγκεκριμένη επιστολή υπάρχει και αναφορά όσον αφορά την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, στην οποία έχουν δοθεί οδηγίες για να καταβληθούν το μήνα Αύγουστο επιδόματα τα οποία είχαν σταυρωθεί στο παρελθόν. Πρόκειται για τα επιδόματα ενοικίου, πυροτεχνουργών, δυτών, παραστάσεων και καλής διαγωγής», συμπλήρωσε.

Σε παρατήρηση ότι αν οι Αστυνομικοί θα δουλεύουν χωρίς επιδόματα, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι δεν θα γίνει οποιαδήποτε αλλαγή στα καθήκοντα.

«Αναμένεται η απόφαση για να ψηφιστεί το υπόλοιπο του προϋπολογισμού λόγω του ότι έχει δαπανηθεί το 50% με βάση τον προϋπολογισμό για τα συγκεκριμένα επιδόματα, δηλαδή βάρδιας Κυριακής και δημόσιας αργίας. Αναμένεται να ληφθεί απόφαση για την αποδέσμευση του υπόλοιπου ποσού για να πληρωθούν τα επιδόματα βάρδιας Ιουνίου 2012», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν οι Αστυνομικοί δεν θα πληρωθούν προσωρινά τα επιδόματα, ο κ. Αγγελίδης απάντησε καταφατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα