Έκτακτες επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις συγκαλεί η ΠΟΕΔ

20:02 11/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Έκτακτες επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις των Δασκάλων συγκαλεί για την ερχόμενη εβδομάδα η ΠΟΕΔ για να συζητήσει τα προβλήματα που απασχολούν τη Δημοτική Εκπαίδευση και τους λειτουργούς σε, σε συνάρτηση και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Η ΠΟΕΔ αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ότι λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που θα απασχολήσουν και επειδή θα ακολουθήσει, σε διάστημα μιας εβδομάδας, η πραγματοποίηση και Παγκύπριας Γενικής Συνέλευσης των Μελών, με σκοπό αυτά να καθορίσουν με την ψήφο τους την παραπέρα πορεία των

διεκδικήσεων της Οργάνωσης, η παρουσία όλων των Δασκάλων κρίνεται απαραίτητη.

Σε ανακοίνωση της, η ΠΟΕΔ αναφέρει ότι οι Δάσκαλοι μπορούν να παρευρεθούν στη Συνέλευση του Επαρχιακού Γραφείου στο οποίο εργάζονται ή στο οποίο διαμένουν.

Προσθέτει ότι σχετικό ενημερωτικό κείμενο θα αποσταλεί στα σχολεία και θα δημοσιευτεί, παράλληλα, στην Ιστοσελίδα της Οργάνωσης (www.poed.com.cy), τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου.

«Για το λόγο αυτό, καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να κάμουν διευθετήσεις για μεταφορά της Συνεδρίας Προσωπικού του σχολείου τους στην ημέρα που πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του οικείου Ε.Γ. ΠΟΕΔ, ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος σ’ αυτή», συμπληρώνει.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι έκτακτες Επαρχιακές Γενικές Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες και κέντρα: Λευκωσία: Τετάρτη, 16/10/2013, Δ΄ Δημοτικό Σχολείο Λατσιών, Μόρφου – Λευκωσία: Πέμπτη, 17/10/2013, Β΄ Δημοτικό Μακεδονίτισσας, Λεμεσός: Τετάρτη, 16/10/2013, Κ΄ Δημοτικό Λεμεσού, Πάφος: Πέμπτη, 17/10/2013, ΙΒ΄ Δημοτικό Σχολείο Πάφου, Λάρνακα: Πέμπτη, 17/10/2013, Δημοτικό Σχολείο Καθαρής «Δημήτρη Λιπέρτη» και Αμμόχωστος: Τετάρτη, 16/10/2013, Γ΄ Δημοτικό Παραλιμνίου.

Όλες οι Συνελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στις 13:30 – 15:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα