Επίσκεψη αντιπροσωπείας ΕΔΕΚ στο αεροδρόμιο Πάφου

19:11 11/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Βουλευτής του ΣΚ ΕΔΕΚ Φειδίας Σαρίκας, συνοδευόμενος από το στέλεχος της ΔΕΟΚ Ανδρέα Διογένους, επισκέφθηκε το Αεροδρόμιο Πάφου και είχε συναντήσεις με τη Διευθύντρια του Αεροδρομίου, το Διευθυντή της ERMES και εργαζόμενους στο Αεροδρόμιο Πάφου, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα του Αεροδρομίου και τρόπους αναβάθμισης και βελτίωσης των προσφερομένων Υπηρεσιών.

Σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ

Πάφου αναφέρει ότι σημαντική εκκρεμότητα είναι η καθυστέρηση ψήφισης των Κανονισμών Λειτουργίας των Αεροδρομίων, οι οποίοι θα ξεκαθαρίσουν τα καθήκοντα και τις ευθύνες όλων όσων εργάζονται ή προσφέρουν υπηρεσίες, και την σωστή εφαρμογή των Νόμων και των Συμβάσεων που διέπουν την διαχείριση των Αεροδρομίων από το στρατηγικό επενδυτή.

Φαίνεται, αναφέρει ο κ. Σαρίκας, ότι η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο είναι μειωμένη περίπου 5% κατά την τρέχουσα περίοδο.

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, συνεχίζει, θα πρέπει να γίνουν προσπάθειες αύξησης των πτήσεων από τις υφιστάμενες αεροπορικές εταιρείες και προσπάθεια προσέλκυσης νέων από χώρες όπου υπάρχει ενδιαφέρον.

Ο κ. Σαρίκας ανάλαβε να θέσει τα θέματα στις διάφορες Υπηρεσίες και ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για μελέτη και επίλυση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα