Έκρηξη με 10 νεκρούς σε βιομηχανικό κτήριο στο Ριάντ

10:13 1/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 10.09: Δέκα νεκροί και περισσότεροι από πενήντα τραυματίες είναι ο απολογισμός έκρηξης βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, μετέδωσε το δορυφορικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια. Το δίκτυο πρόσθεσε πως η έκρηξη σημειώθηκε στο ανατολικό Ριάντ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Το βυτιοφόρο που μετέφερε υγραέριο πήρε φωτιά όταν έπεσε σε γέφυρα

στο Ριάντ, ανακοίνωσε νωρίτερα πηγή των σαουδαραβικών δυνάμεων ασφαλείας.

“Εξαιτίας τροχαίου το βυτιοφόρο πήρε φωτιά όταν χτύπησε σε γέφυρα σε οδικό άξονα ανατολικά της πρωτεύουσας”, ανακοίνωσε η ίδια πηγή.
Αλλα επτά αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες και κτίρια που βρίσκονται κοντά στο σημείο του δυστυχήματος υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Είδηση 08.01: Βιομηχανικό κτίριο στο ανατολικό Ριάντ καταστράφηκε σήμερα από ισχυρή έκρηξη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Το κτίριο σχεδόν ισοπεδώθηκε από την έκρηξη, διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές. Αυτοκίνητα που βρίσκονται κοντά τυλίχτηκαν στις φλόγες και τουλάχιστον πέντε πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο σημείο.

Μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί το τι προκάλεσε την έκρηξη. Το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Αραμπίγια μετέδωσε πως το δυστύχημα προκλήθηκε όταν εξερράγη βυτιοφόρο με καύσιμα.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν θύματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα