Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Μάριος Καρογιάν: Άγριος καβγάς στο Facebook!

19:35 3/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το σχόλιο της στο Facebook που εξόργισε το ζεύγος Καρογιάν!

Με ένα σχόλιο στο facebook η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου «προκάλεσε» την αντίδραση του προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν αφού η Ειρήνη Χαραλαμπίδου έγραψε για παλαιότερες διακοπές εκείνου και της συζύγου του στη Μύκονο

τη μέρα της επετείου του πραξικοπήματος…

Ο Μάριος Κάρογιαν αλλά και η σύζυγός του απάντησαν στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου ενώ τα σχόλια στο «σχόλιο» της κ. Χαραλαμπίδου δίνουν και παίρνουν:

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: “Μύκονος ή Λάρνακα; Είδα τον Κάρογιαν και μπερδεύτηκα, δεν είναι Ιούλιος!” Αυτό προκάλεσε την οργή του προέδρου του ΔΗ.ΚΟ και της απάντησε “Μπορεί να άλλαξες πρόσκαιρα ρόλα αλλά έμεινες όμως η ίδια. Κρίμα”. Από το όλο σκηνικό δεν έμεινε στην απέξω η σύζυγος του Μάριου Κάρογιαν, Ροτίκα, που απάντησε στην Ειρήνη Χαραλαμπίδου : “Μας είπαν οι φίλοι ότι είσαι εδώ και ήρθαμε σε δούμε και να σε κεράσουμε” .Ενώ στην συνέχεια όταν κάποιος αναρωτήθηκε σε πιο κάτω σχόλιο τι ήθελε να πει η κυρία Χααραλαμπίδου με το status της η Ροτίκα Κάρογιαν έξαλλη φάνηκε να απορεί “Κυρία;;;;;”

Δείτε τους απίστευτους διαξιφισμούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα