Έγκυος ξανά η Penelope Cruz;

18:32 12/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

«Φωτιά» έχει πάρει ο ισπανικός Τύπος για πιθανή νέα εγκυμοσύνη της αγαπημένης Penelope Cruz! Φήμες θέλουν το ζευγάρι Penelope Cruz και Javier Bardem, να περιμένουν το δεύτερο μωρό τους, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Η μελαχρινή Ισπανίδα ηθοποιός, άρχισε να ξαναβάζει κιλά και δεν είναι λίγοι οι παπαράτσι που ψάχνουν μια της λήψη για να αποδείξουν το χαρμόσυνο νέο. Οι φωτογραφικές κάμερες και

οι δημοσιογραφικές πένες πήραν «φωτιά» όταν, μερικές εβδομάδες πριν, η Cruz εμφανίστηκε σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Λος Άντζελες με τουνίκ που διέγραφε την στρογγυλεμένη της φιγούρα της.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Mirror» του ισπανικού καναλιού Antena 3, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στους δύο πρωταγωνιστές επιβεβαιώνουν τα όσα ακούγονται, λέγοντας συγκεκριμένα: «Η Penelope διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει τον πελαργό προς το τέλος του έτους».

Το ίδιο υποστήριξε και συμπρωταγωνιστής της Cruz σε νέα διαφήμιση που γύρισαν μαζί στη Μαδρίτη.

Το πρώτο παιδί του ζευγαριού, ο Λεό είναι ήδη 18 μηνών και όπως αναφέρει η ισπανική «Mundo», οι γονείς του ήθελαν πολύ να του χαρίσουν αδελφάκι.

Οι ηθοποιοί δεν έχουν δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής, ακολουθώντας την ίδια τακτική όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Keywords