Διήμερη προσωποκράτηση σε 52χρονο και 26χρονο για απάτη σε πρατήριο

14:41 25/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Διήμερη προσωποκράτηση επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον των δύο προσώπων που συνέλαβε χθες το απόγευμα η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου μετά από έλεγχο που διενήργησε σε πρακτορείο πώλησης πετρελαιοειδών, από τον οποίο διαφάνηκε ότι υπήρχαν ενδείξεις επέμβασης σε όλες τις αντλίες.

Πρόκειται για τον 52χρονο διευθυντή του εν λόγω πρατηρίου καυσίμων και ένα 26χρονο υπάλληλο και οι δύο από την επαρχία Πάφου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

στην Πάφο Νίκος Τσαππής ανέφερε ότι χθες το απόγευμα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου σε συνεργασία με μέλη του Υπουργείου Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού και άλλους τεχνικούς μετά από πληροφορίες προέβησαν σε έλεγχο συγκεκριμένου πρατηρίου στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαππή, κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκαν ενδείξεις επέμβασης στο κεντρικό σύστημα λειτουργίας των αντλιών του πρατηρίου με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να εφοδιάζεται με λιγότερη ποσότητα καυσίμων από αυτήν που πλήρωνε.

«Η Αστυνομία παρέλαβε τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης δύο ημερών», πρόσθεσε ο κ. Τσαππής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας στην Πάφο απηύθυνε έκκληση στο κοινό σε περίπτωση που αντιληφθεί οτιδήποτε ύποπτο σε σχέση με την τιμή των καυσίμων να ενημερώνει την Αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα