“Ατυχείς και άστοχες οι δηλώσεις Χριστόφια”

13:04 4/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστόφια για το μνημόνιο της Τρόικας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Ελένη Χρυσοστόμου, είπε:

“Με τα λύπης μας ακούσαμε για ακόμα μια φορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υπονομεύει το εσωτερικό μέτωπο σε συνέντευξη του στη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Θεωρούμε τις δηλώσεις του προέδρου Χριστόφια  για την αντιπολίτευση, ατυχείς και άστοχες,

σε μια περίοδο κρίσιμη για τη χώρα μας , μια περίοδο που απαιτεί πιο πολύ από ποτέ άλλοτε να υπάρχει ενωμένο μέτωπο για αντιμετώπιση των δύσκολων ημερών που αναμένεται να έρθουν.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας έθεσε με την συνέντευξη του τις δικές του κόκκινες γραμμές για αποδοχή των όρων του μνημονίου της Τρόικας χωρίς να υπάρχει πλήρης ενημέρωση  των κομμάτων και χωρίς την αναμενόμενη  διαβούλευση. Έχουμε την άποψη ότι δεν μπορεί να γίνεται διαπραγμάτευση με την τρόικα μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το Κίνημα Οικολόγων θα παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση, με καλή θέληση και με θέσεις ώστε βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας παρά το βαρύ κλίμα που δημιουργούν αυτές οι δηλώσεις και παρά το γεγονός ότι ελάχιστος χρόνος δίνεται για ενδελεχή μελέτη των εισηγήσεων της Τρόικα και των αντιπροτάσεων της κυβέρνησης.

Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις αλλά ούτε για επίδειξη δυνάμεων. Είναι ώρα για σωστές διαβουλεύσεις και προτάσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα