Τεμάχισαν βαγόνι βάρους μισού τόνου!

12:54 4/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ξεπέρασε  κάθε όριο το θράσος τεσσάρων  Ελλήνων «κυνηγών» μετάλλων, που  έστησαν ολόκληρο… εργοτάξιο  στο Σιδηροδρομικό Σταθμό στο Σέσκλο Μαγνησίας για να τεμαχίσουν ένα παλιό βαγόνι του Ο.Σ.Ε. βάρους 500 κιλών!

Οι  δράστες ηλικίας 39, 20, 19 και 15 χρόνων έγιναν αντιληπτοί από περίπολο της Ο.Π.Κ.Ε. τη στιγμή που φόρτωναν στο φορτηγάκι τους τα κομμένα μέταλλα και το εγκατέλειψαν προσπαθώντας να διαφύγουν. Όμως, συνελήφθησαν στην περιοχή του Βόλου και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα της πόλης. Το φορτηγάκι μέσα στο οποίο υπήρχε η φιάλη

οξυγόνου που χρησιμοποίησαν για τον τεμαχισμό κατασχέθηκε και τα τμήματα του βαγονιού αξίας 10.000 ευρώ επιστράφηκαν στον Οργανισμό.

Στα Φάρσαλα, ένας ανήλικος μόλις 14 χρόνων και ένας 34χρονος εισέβαλαν στο μηχανουργείο μιας εταιρείας παραβιάζοντας την είσοδο με λοστό και «σήκωσαν» δυο στροφεία με καλώδια χαλκού μήκους 400 μέτρων και αξίας 6.000 ευρώ! Κατά τη διαφυγή τους έπεσαν πάνω σε περίπολο αστυνομικών, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Στο Μεσολόγγι, συνελήφθησαν δυο Έλληνες και δυο αλλοδαποί στο σπίτι ενός από τους δυο πρώτους, τη στιγμή που έβγαζαν το πλαστικό περίβλημα από μεγάλη ποσότητα καλωδίων χαλκού, τα οποία είχαν κλέψει από την ευρύτερη περιοχή. Συνολικά κατασχέθηκαν τεμαχισμένα καλώδια χαλκού βάρους 150 κιλών, έξη μαχαίρια, δυο κόφτες, αλλά και δυο καπάκια από φρεάτια και ένα… στηθαίο από δρόμο της περιοχής! Οι δράστες είχαν ακόμη 29 κυνηγετικά φυσίγγια, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερα κινητά.

Στη Βέροια, ένας 37χρονος Έλληνας «κυνηγός» μετάλλων διέρρηξε ένα δημοτικό… νηπιαγωγείο και έκλεψε 15 πάνελ λαμαρίνας! Όμως, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό με το οποίο τα μετέφερε, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλοπιμαία σε εκπρόσωπο του Δήμου Βέροιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα