Πέρασαν ναρκωτικά σε κρατητήρια και φυλακές

12:54 4/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Κάτι…  μύριζε στο πλαστικό μπουκάλι με αφρόλουτρο που πήγε μια 33χρονη στον 45χρονο φίλο της, ο οποίος είναι κρατούμενος στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Μυτιλήνης! Δεν ήταν, όμως, το ίδιο το σαπούνι, αλλά το… χασίς που είχε κρύψει μέσα!

Ο εξονυχιστικός  έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί,  έφερε στην επιφάνεια τις έξη νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,9 γραμμαρίων και η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης
κατηγορούμενη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του 45χρονου κρατουμένου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.*** Αλλά και στην Κω, άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να προμηθεύσουν με ναρκωτικά άγνωστο προς το παρόν κρατούμενο των δικαστικών φυλακών, πετώντας πάνω από τον εξωτερικό τοίχο ένα δέμα που περιείχε 23,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης! Όμως, το δέμα που προσγειώθηκε στον προαύλιο χώρο εντοπίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κατασχέθηκε. Για την απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στη φυλακή ενημερώθηκε η Ασφάλεια της Κω που αναζητά τους δράστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα