Final Four 2024, Λεσόρ: "Ο Σλούκας έκανε μια κίνηση που σόκαρε την Ευρώπη, αλλά σήμερα τούς έκλεισε τα στόματα"

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού AKTOR στην ιστορική βραδιά στο Βερολίνο με την κατάκτηση της έβδομης EuroLeague για τον σύλλογο.

Ο Γάλλος σέντερ ήταν πανευτυχής μετά από τη λήξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και στην μεικτή ζώνη. Εκεί όπου κλήθηκε να μιλήσει για την πορεία της ομάδας του από την αρχή της σεζόν, για τον Κώστα Σλούκα και για τον Εργκίν Αταμάν.

Μάλιστα,

τόνισε ότι ο αρχηγός του τριφυλλιού "έκλεισε τα στόματα" όσων των αμφισβητούσαν για την απόφαση του να μεταβεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

Για την πορεία του Παναθηναϊκού μέσα στη σεζόν: "Αρχίσαμε τη σεζόν και όλοι έλεγαν για εμάς "αποκλείεται να τα καταφέρουν, δεν έχουν το ταλέντο, δεν έχουν το ένα, δεν έχουν το άλλο". Αρχίσαμε άσχημα τη σεζόν και κανένας δεν πίστευε σε εμάς. Ήμουν ο μοναδικός που πίστευε σε εμάς, ήμουν ο μοναδικός που είπα: "Όχι, το έχουμε, μπορούμε αν δούμε ένα παιχνίδι τη φορά". Αυτό κάναμε, όμως. Τελικά, ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για τον Σλούκα: "Ο Κώστας μας κουβάλησε απόψε. Μου έκλεψε το βραβείο του MVP, δυστυχώς (σ.σ γέλια). Όχι αστειεύομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, του άξιζε αυτό. Δούλεψε σκληρά για αυτό. Πήρε μια μεγάλη απόφαση που τάραξε την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι και πολλοί δεν πίστευαν ότι μπορούσε να κάνει αυτό που κατάφερε. Πολλοί είπαν ότι ήταν πολύ μεγάλος πια, ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει μια ομάδα.

Απόψε, όμως, τους έκλεισε τα στόματα και απέδειξε ότι είναι ο Κώστας Σλούκας, ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην Ευρώπη, ένας από τους καλύτερους γκαρντ που έχω δει".

Για τον Αταμάν: "Είναι το αντίθετο από εμένα. Εγώ πάντα λέω να βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά και εκείνος από την πρώτη μέρα είπε "θέλω να κερδίσω την EuroLeague". Είναι απλώς ο Έργκιν.

Ήταν ο πρώτος που το είπε, πριν καν υπογράψει κάποιον παίκτη: "Θέλω να κερδίσω την EuroLeague". Και δεν είχε υπογράψει ακόμα κανέναν, οπότε αυτό ήταν τρελό. Δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει το μέλλον ή αν απλά έχει τόση αυτοπεποίθηση".

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Keywords
Τυχαία Θέματα