Αποκοιμήθηκε στο διάδρομο ελέγχου αποσκευών

13:14 10/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ήπιε, μέθυσε και ήθελε κάπου να ξαποστάσει. Ο λόγος για έναν 36χρονο Νορβηγό ο οποίος έκανε τους υπαλλήλους του αεροδρομίου της Ρώμης να τα χάσουν στη θέαση του.

Πήγαν οι άνθρωποι όπως κάθε πρωί στη δουλειά τους αλλά αυτό που αντίκρισαν στις οθόνες ελέγχου των αποσκευών, τους έκανε να σαστίσουν. Οι οθόνες έδειχναν το περίγραμμα και τα εσωτερικά όργανα ενός ανθρώπου.

Ο Νορβηγός φαίνεται ότι τα έτσουξε λίγο παραπάνω και αποκοιμήθηκε στον κυλιόμενο διάδρομο ελέγχου των αποσκευών χωρίς να γίνει αντιληπτός εγκαίρως με αποτέλεσμα να εκτεθεί σε μεγάλη ποσότητα ακτινοβολίας

όταν το μηχάνημα τέθηκε το πρωί σε λειτουργία.

Σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας La Repubblica, ο άνδρας, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει στο Όσλο αργότερα υπεβλήθη σε σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Εκπρόσωποι του αεροδρομίου διαβεβαίωσαν ότι το συμβάν δεν αποτελεί ένδειξη αδυναμίας στο σύστημα ασφαλείας του αεροδρομίου, καθώς όποιος άλλος κι αν το επιχειρούσε, για οποιοδήποτε λόγο, δεν θα κατάφερνε να φτάσει σε κάποια ευαίσθητη περιοχή του αεροδρομίου.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα