S&A σεμινάριο στη Βαρσοβία: Κύπρο-Πολωνικές Φορολογικές Εξελίξεις

08:58 6/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η Εταιρεία Savva & Associates πραγματοποίησε με επιτυχία ένα υψηλής ποιότητας σεμινάριο με θέμα τις φορολογικές εξελίξεις μεταξύ Κύπρου και Πολωνίας στις 22 Ιανουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Βαρσοβία.

Συνδιοργανωτής αυτού του τρίωρου επιχειρηματικού σεμιναρίου ήταν η Τράπεζα

Πειραιώς Κύπρου.

Στο πάνελ ομιλητών συμμετείχε ο Charles Savva, εγκεκριμένος λογιστής και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Savva & Associates με γραφεία στην Κύπρο και τον Καναδά, ο οποίος αναφέρθηκε στο Κυπριακό και Διεθνές φορολογικό περιβάλλον καθώς και στις τρέχουσες και μελλοντικές φορολογικές τάσεις. Η συνεργάτης του, Στέλλα Χρ. Κουκούνη, Δικηγόρος και Head of Corporate της νομικής εταιρείας SK Law Group, έκανε μια εισαγωγή στο Κυπριακό νομικό σύστημα με έμφαση στη χρησιμότητα των διεθνών εμπιστευμάτων.

Άλλοι ομιλητές ήταν ο Μιχάλης Μιχαήλ, Διευθυντής της Κυπριακής Διεθνούς Επιχειρηματικής Μονάδας στην Τράπεζα Πειραιώς, ο Μάριος Δημητριάδης, Επικεφαλής Διαχειριστής Κεφαλαίων της Τράπεζας Πειραιώς και ο Szymon Murawski, Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος του δικηγορικού γραφείου Garriques στην Βαρσοβία.

Το σεμινάριο προσέλκυσε περισσότερους από 80 συμμετέχοντες, μεταξύ τους δικηγόροι και φορολογικοί σύμβουλοι από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά δικηγορικά, ελεγκτικά και λογιστικά γραφεία της Βαρσοβίας καθώς και παράγοντες της ευρύτερης βιομηχανίας στην Πολωνία. Το σεμινάριο τίμησε με την παρουσία του εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Κύπρου στην Βαρσοβία.

Μετά το σεμινάριο ακολούθησε κοκτέιλ όπου όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και να συνομιλήσουν με τους ομιλητές.

Την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, επίσης στην Βαρσοβία, ο κύριος Savva και η κυρία Κουκούνη συμμετείχαν και παρουσίασαν Κυπριακά φορολογικά και νομικά θέματα σε επιχειρηματικό συνέδριο που έλαβε χώρα στο γνωστό ξενοδοχείο Bristol ως προσκεκλημένοι ομιλητές γνωστού δικηγορικού και φορολογικού οίκου της Βαρσοβίας. Το θέμα του συνέδριου ήταν «Φορολογικές τάσεις: Οι μελλοντικές δομές ξένων επενδύσεων». Το εν λόγω σεμινάριο συγκέντρωσε πέραν των 70 επαγγελματιών με ενδιαφέρον στις φορολογικές και νομικές υπηρεσίες που προσφέρονται στην Κύπρο και την Πολωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.savvacyprus.com και www.sklawcyprus.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα