J. Foster: Συγκίνησε με την εξομολόγησή της για την ομοφυλοφιλία της! Βίντεο

14:26 14/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το κεντρικό αντικείμενο συζήτησης, έγινε στη χθεσινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες που έγιναν στο Βeverly Hills, ο λόγος της Jodie Foster. H γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά με πολύ συγκινητικά λόγια και πάθος για την επιλογή της να πορευτεί στη ζωή με την σύντροφό της Cydney Bernard και τους γιους της.

Μπορεί η ίδια να μην είχε κρύψει την σεξουαλική επιλογή της, όταν το 2007 μίλησε για την όμορφη “Cydney” που είχε στο πλευρό της στο “Women in Entertainment event”, ωστόσο χθες ήταν η πρώτη φορά που η Jodie μίλησε μπροστά σε μια κατάμεστη αίθουσα εκπροσωπώντας τις επιλογές και τα δικαιώματα των gay κάνοντας το κοινό να δακρύσει.

των gay κάνοντας το κοινό να δακρύσει.Κερδίζοντας το βραβείο “Cecil B. DeMille Award” η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και μίλησε για τους ομοφυλόφιλους, τη δική της τρυφερή ιστορία, τα δυο πανέμορφα αγόρια της που είναι η προτεραιότητα στη ζωή της και την μητέρα της.Από κάτω οι θεατές δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν, ο Mel Gibson προσπάθησε να της δώσει θάρρος σφυρίζοντάς της, ενώ οι γιοι της Charles και Kit χαμογελούσαν γεμάτοι υπερηφάνεια.Δείτε το video:

Keywords
Τυχαία Θέματα