250.000 ευρώ συγκέντρωσε ο ΠΑΣΥΚΑΦ Πάφου την περασμένη χρονιά

11:34 9/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ κατάφερε να συγκεντρώσει στην Πάφο η επαρχιακή επιτροπή του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) την περσινή δύσκολη χρονιά, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η πρόεδρος της επιτροπής εθελοντών του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ Άντρη Αβράαμ .

Οι ανάγκες ωστόσο της επαρχίας – όπως είπε – ήταν διακόσιες ογδόντα χιλιάδες ευρώ.

Η κ Αβράαμ κάλεσε τον κόσμο να υποστηρίζει τις εκδηλώσεις , αφού σημείωσε οι ανάγκες για παροχή υπηρεσιών έχουν αυξηθεί , με την αύξηση των κρουσμάτων.

Σ’ όλη την Κύπρο

ο ΠΑΣΥΚΑΦ προσέφερε τις υπηρεσίες του σε πέντε χιλιάδες και πλέον ασθενείς και σε στενά συγγενικά τους πρόσωπα σ’ όλες τις πόλεις αλλά και σε εκατόν εξήντα κοινότητες της Κύπρου.

Στην Πάφο είπε η κ Αβράαμ εξυπηρετούνται μέσα από τα διάφορα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ σε καθημερινή βάση πεντακόσιοι ασθενείς οι οποίοι αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Εξαιτίας της κρίσης συνέχισε, «οι ασθενείς δεν είναι σε θέση να αποπληρώνουν μόνοι τις θεραπείες τους».

Η κ Αβραάμ σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια κυρίως λόγω της έγκυρης διάγνωσης, ο καρκίνος θεραπεύεται.

Ευχαρίστησε τέλος, όλους τους εθελοντές της επαρχίας Πάφου που είναι δραστηριοποιημένοι και στηρίζουν την πράξη ζωής που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ, αλλά και το δύσκολο έργο που επιτελεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα