Ξεκινάει ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό

Μπορεί η συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη-Ερνέστο Βαλβέρδε να αργεί ακόμα, όμως ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά μπαίνει σιγά σιγά σε εφαρμογή.Στον Ολυμπιακό ως γνωστόν υπάρχει πενθήμερη άδεια για τους παίκτες. Μία άδεια την οποία αξιοποίησε
ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να βρεθεί στην Iσπανία, όπου όπως είχε γράψει το gazzetta.gr προ ημερών, δεν αποκλείεται να καταπιαστεί και με μεταγραφικά θέματα, βλέποντας παίκτες για τον πειραϊκό σύλλογο. Ο Βάσκος τεχνικός θέλει από την μεριά του να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την επικείμενη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που πάντως θα αργήσει (σ.σ. θα γίνει μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Καβάλα όπου οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για όλους και για όλα).

Σε πρώτη φάση τα ονόματα που απασχολούν πιο έντονα τον Ολυμπιακό είναι αυτά του Δανού διεθνούς αμυντικού χαφ της Λίβερπουλ, Κρίστιαν Πόουλσεν, του γκολκίπερ της Βαλενσιέν, Νικολά Πενετό και του συμπαίκτη του στην Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες (διεθνής Κολομβιανός χαφ). Μάλιστα εξ αυτών των τριών ονομάτων οι Πενετό και Σάντσες είναι εκείνοι που θέλουν πιο πολύ στο λιμάνι. Παράλληλα οι άνθρωποι της ομάδας θα ξεκινήσουν άμεσα την αναζήτηση και για άλλους παίκτες με απώτερο σκοπό να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. Παράλληλα  υπάρχουν και εκρεμμότητες με το υπάρχον ρόστερ (σ.σ. ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα φύγουν) αλλά και με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια πρέπει να επεκταθούν όπως του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα