«Θέλημα Θεού η Μίλαν»

Η μετακίνηση του Νικόλα Λεγκροτάλιε από τη Γιουβέντους στη Μίλαν τον Ιανουάριο προκάλεσε έκπληξη. Κατά τον ίδιο, αυτή η μεταγραφή ήταν θέλημα Θεού!Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τους Μπιανκονέρι και όδευε προς το τέλος του συμβολαίου του, με τη διοίκηση να τον ενημερώνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει. Η φυγή του τον Ιανουάριο ήταν σίγουρη αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα πήγαινε στους Ροσονέρι και ο ίδιος σε δηλώσεις του εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Η μετακίνηση μου στη Μίλαν ήταν επιθυμία του Ιησού. Ήμουν ένα βήμα από το να συμφωνήσω με την Τσεζένα, από τη στιγμή που η
Γιουβέντους με ενημέρωσε ότι θα πρέπει να αποχωρήσω. Δεν ήμουν πεπεισμένος, όμως, ότι ήταν το καλύτερο για μένα να πάω στην Τσεζένα και έτσι αποφάσισα να περιμένω λίγο. Προσευχήθηκα να γίνει κάτι καλύτερο και τότε ήρθε το τηλεφώνημα από τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Ήταν θέλημα Θεού», τόνισε ο Λεγκροτάλιε που είναι γνψστός για την... στροφή του προς τη θρησκεία τα τελευταία χρόνια.

Αυτό, άλλωστε, το αποδεικνύει και η απάντηση του στην ερώτηση για το τι θα γίνει στο ντέρμπι Μίλαν-Ιντερ, την επόμενη εβδομάδα: «Θα πάμε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στην εκκλησία»!
Keywords
Τυχαία Θέματα