«Θυγατρική του Ολυμπιακού ο... Βόλος!»

12:01 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ομάδα... δορυφόρο του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό Βόλου ισπανικό ΜΜΕ, ενώ τονίζεται ότι ο Εντουάρντο Μαθία έκανε πρόταση για λογαριασμό των Θεσσαλών στον προπονητή της δεύτερης ομάδας της Βαλένθια!
  Συγκεκριμένα, το ισπανικό «superdeporte.es» αναφέρει πως λόγω των καλών σχέσεων ανάμεσα στις διοικήσεις του Ολυμπιακού
και του Ολυμπιακού Βόλου, ο Εντουάρντο Μαθία μεσολάβησε για λογαριασμό των Θεσσαλών, προκειμένου να έρθει ως προπονητής στους «ερυθρόλευκους» του Βόλου ο τεχνικός της Βαλένθια Β', Βιθέντε Μιρ:

«Όλα δείχνουν ότι ο Βιθέντε Μιρ θα είναι ο προπονητής της Βαλένθια Β’ και την επόμενη σεζόν στη Segunda Division. Θα παραμείνει μάλιστα, ενώ απέρριψε μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση να αναλάβει ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν λίγες μέρες, για να αναλάβει την ομάδα που τερμάτισε πέμπτη στο ελληνικό πρωτάθλημα», αναφέρουν αρχικά οι Ισπανοί που προφανώς μπερδεύτηκαν λόγω του κοινού ονόματος των δύο συλλόγων και στη συνέχεια αναφέρουν:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα-δορυφόρος, ένα είδος θυγατρικής, του διάσημου Ολυμπιακού Πειραιώς. Για το λόγο αυτό, η προσφορά ήρθε στον εκπρόσωπο του Μιρ από αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα ήταν ο Έντου Μαθία, πρώην αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια και τώρα του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε την πρόταση.
Η ελληνική προσφορά ήταν τετραπλάσια από όσα βγάζει στη Βαλένθια. Συν τοις άλλοις, ο Βόλος θα συμμετάσχει του χρόνου στο Europa League, ενώ πάλεψε μέχρι το τέλος για να μπει στο Champions League, μέσω play off, όπου συμμετέχουν από τον δεύτερο μέχρι τον πέμπτο.
Ωστόσο, ο Μιρ προτίμησε να συνεχίσει το πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει στις ρεζέρβες και τη Βαλένθια και να συνεχίσει την επιτυχία της πρόσφατης ανόδου στη Segunda Division».
Keywords
Τυχαία Θέματα