Επαφή για Λοδέιρο! (video)

11:25 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μία πρώτη διερευνητική επαφή με ιθύνοντες του Άγιαξ για την περίπτωση του Νικολάς Λοδέιρο είχε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία. «Κάνει τη διαφορά», λένε στον Πειραιά. Ο Νικολάς Λοδέιρο βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού
σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ και ήδη ο Εντουάρντο Μαθία φαίνεται να έχει συζητήσει σε φιλολογικό επίπεδο με τους ανθρώπους του Άγιαξ το ενδεχόμενο μετακίνησης του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών ρώτησε τους ιθύνοντες του «Αίαντα» αν ο ποδοσφαιριστής πωλείται ή αν μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό ως δανεικός μέχρι τον Δεκέμβρη με οψιόν αγοράς.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» έλαβαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, οι οποίες φανερώνουν πως ο 21χρονος άσος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο μέλλον μετά τον τραυματισμό του στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και είναι έτοιμος να επανέλθει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το νεαρό μπαλαδόρο πάντως, γνωρίζουν πολύ καλά οι σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς και Ανδρέας Νινιάδης, οι οποίοι θεωρούν πως ο Ουρουγουανός αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για τους Πειραιώτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα