«Πόρτα» Μέλμπεργκ σε Γαλατά!

10:01 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Μπορεί οι Τούρκοι της Γαλατασαράι να θέλουν διακαώς την απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο Σουηδός άσος των Πειραιωτών όμως τόνισε σε ΜΜΕ της πατρίδας του πως μένει Πειραιά! Καμιά διάθεση να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στην Γαλατασαράι δεν έχει ο Όλοφ Μέλμπεργκ σύμφωνα με δηλώσεις που πραγματοποίησε στην σουηδική εφημερίδα «Expressen», βάζοντας τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο που τον θέλει μακριά από τον Πειραιά:

«Εγώ συγκεντρώνομαι στην επόμενη χρονιά με τον Ολυμπιακό. Έχουμε το Champions League την επόμενη χρονιά και μια καλή ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να μείνω, δεν υπάρχει κανένα ερωτηματικό από τον Ολυμπιακό και δεν το συζητάνε.
Θεωρώ ότι μια και κλείνω τα 34 χρόνια μου τον Σεπτέμβριο δεν πρόκειται να έρθει κάποια ομάδανα δώσει ένα τεράστιο ποσό για να κάνει αυτή την μεταγραφή.
Έτσι και για τις δύο πλευρές είναι προφανώς καλύτερο να συνεχίσουμε μαζί τη σεζόν που έρχεται και θα δούμε πως θα πάει», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Βράχος» του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την επιθυμία του να μείνει στους Πειραιώτες και την επόμενη σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα