«Τελειώνει» με Κίνι

10:01 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Κίνι αποτελεί την πρωταρχική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ για να αντικαταστήσει τον Ισμαέλ Μπλάνκο και ο τεχνικός της ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον 30χρονο επιθετικό. Ο Κίνι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Αλκορκόν και πλέον θα ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές για την απόκτησή του. Ο προπονητής της Ένωσης βρίσκεται σε καθημερινή επαφή μαζί του κι έχει γίνει ήδη η προεργασία ώστε ο Μαδριλένος στράικερ να μετακομίσει στην Αθήνα.

Το ευχάριστο είναι ότι το κασέ του δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, ενώ η Αλκορκόν δεν θα προβάλει εμπόδια στη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

«Ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ για Γιάχιτς»

Η ΑΕΚ θα ήθελε πολύ ο Σανέλ Γιάχιτς να αποχωρήσιε από την ομάδα, αφού το συμβόλαιό του είναι από τα λεγόμενα βαριά και η διοίκηση θα επιθυμούσε να το ξεφορτωθεί. Ο εκπρόσωπος του Βόσνιου άσου, Κώστας Γεωργοπάκης, μιλώντας στη «SportDay» διέψευσε πως έγινε πρόταση του ΑΠΟΕΛ και ανέφερε: «Έγινε απλώς μια επαφή, με τον ΑΠΟΕΛ να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του χωρίς να έχει γίνει επίσημη κρούση. Εμείς τον παραπέμψαμε στην ΑΕΚ, μια και ο Γιάχιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα