Θετικό το τεστ για Καβάλα

Θετικό ήταν το τεστ για την Καβάλα στο φιλικό παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στη νίκη των «αργοναυτών» 3-0, με τον Βαγγέλη Γούτη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από τους Νέους. Τη νίκη 3-0 πήρε η Καβάλα σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Σε αυτό ο Βαγγέλης Γούτης έβγαλε και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα από τους ποδοσφαιριστές
που αγωνίζονται στην ομάδα των Νέων, αλλά και που διατηρούν επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «αργοναύτες». Σκόρερ ήταν οι Αυλωνίτης (30’), Ελευθεριάδης (42’) και Δρόσος (63’). Οι συνθέσεις Καβάλα: Καγκελίδης, Ντανίλο, Αυλωνίτης, Βλάχος, Χρ. Ελευθεριάδης, Δρόσος, Γκόβας, Γιάννου, Μαυροβασίλης, Ντομί, Μανούκα.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Δημητριάδης, Νικολαΐδης, Κάμπατζης, Μπάμπος, Σάσσος. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Παπαζούδης, Θ. Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Ιωαννίδης, Θ. Φωτόπουλος, Χ. Φωτόπουλος, Γεωργαντέλης, Μπατάκογλου, Λώλη, Μελισσός, Χαραλαμπίδης.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζαρωτιάδης, Περίσνακα, Κόλα, Αρςονιάδης, Βασιλειάδης, Σούζος. Το Σάββατο η τελευταία προπόνηση Όσον αφορά τους βασικούς παίκτες της πρώτης ομάδας, αυτοί έλαβαν μέρος στην προγραμματισμένη προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Ανθή Καραγιάννη». Αυτό θα κάνουν μέχρι και το Σάββατο, όταν θα τελειώσουν οι υποχρεώσεις της φετινής σεζόν. «Τσεκάρει» προπονητές ο Ψωμιάδης Τέλος, ο Σταύρος Ψωμιάδης συνεχίζει να εξετάζει περιπτώσεις προπονητών, κυρίως Ευρωπαίων, ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο του συλλόγου, ενώ έχει ξεκινήσει και το «τσεκάρισμα» παικτών, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί, των οποίων λύθηκαν τα συμβόλαια.
Keywords
Τυχαία Θέματα