«Εφτά με δέκα παίκτες»!

Αφού σιγά-σιγά σβήνουν τα πυροτεχνήματα από την φιέστα στον Παναιτωλικό σχεδιάζουν την επόμενη μέρα με τον διευθύνοντα σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκη Μπελεβώνη να κάνει λόγο για σημαντική ενίσχυση! Σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.37 fm και στην εκπομπή «Αθλητικό μαγκαζίνο» ο κ. Μπελεβώνης επισήμανε πως θα διατηρηθεί στην ομάδα ο βασικός κορμός, όμως θα γίνει 7 με 10 μεταγραφές, τονίζοντας πως προτεραιότητα των πρωταθλητών της Football League είναι να στελεχωθεί το ρόστερ
με όσους περισσότερους Έλληνες παίκτες!
Παράλληλα σε ότι αφορά το μπάτζετ μετά την άνοδο στην Σούπερ λίγκα επικαλέστηκε τα λόγια του προέδρου Φώτη Κωστούλα και τόνισε πως είναι περίπου στα 4.000.000 ευρώ ίσως και προς τα πάνω αν χρειαστεί.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού έχουν ως εξής:
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:
«Αισθανόμαστε χαρά για την επίτευξη του στόχου και δικαίωση γιατί μείναμε σταθεροί σε συγκεκριμένους στόχους και τρόπους διαφορετικούς από αυτούς που μέχρι τώρα είχε συνηθίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρότι ήταν πιο εύκολο να διαλέξουμε έναν άλλο δρόμο προτιμήσαμε αυτόν». Συνέχισε ακόμη λέγοντας: «Ο Παναιτωλικός φέτος έχει κάνει ένα ρεκόρ, που δύσκολα ομάδα στην Β’ Εθνική θα το καταρρίψει. Και η συγκομιδή των βαθμών και ο αριθμός των εκτός έδρας νικών, και όλα αυτά ήρθαν καθαρά χωρίς βοήθειες. Αλλά και όλη γενικά η παρουσία της ομάδας, όπως και η συμπεριφορά του κόσμου στο μεγαλύτερο μέρος της, ήταν στα θετικά της σεζόν».
Για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα:
«Νομίζω πως η καλύτερη στιγμή ήταν στο τέλος με την χαρά που είδαμε στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων της πόλης, μετά την επίτευξη του στόχου. Ήταν κάτι που το περιμέναμε αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η προσμονή τριάντα τεσσάρων χρόνων έκανε τους ανθρώπους να αισθανθούν μεγάλη χαρά. Η χειρότερη στιγμή, ίσως όχι μόνο για μας αλλά για το ίδιο το ποδόσφαιρο, ήταν η μη τήρηση του fair play στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από ένα φιλικό σωματείο που είχαμε καλές σχέσεις και προσπαθούσαμε να δείξουμε πως πρέπει να λειτουργούν τα σωματεία και η αγωνιστική αντιπαλότητα δεν πρέπει να επηρεάζει σε οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς από την πλευρά τους είχαμε αυτή τη συμπεριφορά που μας στενοχώρησε αφάνταστα».
Για τις μεταγραφές:
«Θα κρατήσουμε έναν σημαντικό κορμό. Η ομάδα θα ενισχυθεί με εφτά έως δέκα παίκτες, ανάλογα με το τι θα προκύψει από την συζήτηση και την διαδικασία με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Προτεραιότητα για εμάς είναι να βρούμε Έλληνες παίκτες, δεύτερη προτεραιότητα οι ξένοι που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους ξέρουμε, και τρίτη προτεραιότητα ξένοι παίκτες ποιοτικοί για τους οποίους θα προσπαθήσουμε να λιγοστέψουμε την πιθανότητα λάθους ψάχνοντας αρκετά καλά. Από σήμερα ξεκινάει η διαδικασία με τους ήδη υπάρχοντες και θα πρέπει να τελειώσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Από εκεί και πέρα με επιμονή και υπομονή θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις
Keywords
Τυχαία Θέματα