«Θα προσελκύσει συνεργάτες ο Πετρόφ»

22:57 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Την αισιοδοξία του πως ο Βίταλι Πετρόφ θα προσελκύσει κι άλλους συνεργάτες με την τρίτη θέση στην Αυστραλία εξέφρασε με δηλώσεις του το αφεντικό της Renault, Τζέραρντ Λόπες.
Ο Βίταλι Πετρόφ εξέπληξε τους πάντες στο εναρκτήριο Γκραν Πρι της Αυστραλίας με την παρουσία του στο βάθρο των νικητών για πρώτη φορά στην καριέρα του. Αυτό έφερε χαμόγελα στη γαλλική ομάδα, πρώτον διότι τους δικαίωσε με την υπογραφή του νέου συμβολαίου και δεύτερον επειδή πιστεύουν ότι θα τους φέρει λεφτά.

Συγκεκριμένα, ο Τζέραρντ Λόπες εξέφρασε την
αισιοδοξία του ότι χάρη στο αποτέλεσμα του Ρώσου στη Μελβούρνη θα ενδιαφερθούν κι άλλες εταιρείες να γίνουν χορηγοί της ομάδας. «Ήδη ισχυρές εταιρίες από τη Ρωσία είναι συνεργάτες μας, φαίνεται να ικανοποιούνται με αυτό που τους προσφέρουμε.

Είμαι σίγουρος πως η απόδοση του Βιτάλι στη Μελβούρνη θα προσελκύσει και άλλους συνεργάτες», ήταν τα πρώτα λόγια του αφεντικού της Renault για να αναφερθεί και στην περσινή πρώτη χρονιά του Πετρόφ. «Όταν ο Βιτάλι ήρθε στην ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύο προβλήματα.

Το πρώτο ήταν να γίνει ένας ολοκληρωμένος πιλότος της F1 μέσα σε λίγους μήνες, χωρίς δοκιμές και το δεύτερο να εκπαιδευτεί στην κουλτούρα του πρωταθλήματος. Τότε υπήρξαν πολλά που έπρεπε να εξηγήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που και στα δύο έχει προοδεύσει», συμπλήρωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα