Τέσσερα «αστέρια» για ΑΕΚ

Για τέσσερεις Έλληνες παίκτες κινείται η ΑΕΚ, και βρίσκεται πολύ κοντά και στους τέσσερις. Ανάκογλου, Γεωργιάδης, Κοντοές και Κωνσταντόπουλος οι «εκλεκτοί».
  Αρχικά, όσο αφορά τους δύο «Σερραίους» ο Σάββας Θεοδωρίδης δείχνει να «μαλάκωσε» από την τελευταία κρούση της ΑΕΚ, όταν και ζητούσε 1-1.2 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει
τον Γιώργο Γεωργιάδη. Σύμφωνα με την Κιτρινόμαυρη Ώρα, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού παραχωρεί «πακέτο» τους Δημήτρη Ανάκογλου και Γιώργο Γεωργιάδη ζητώντας 500.000 ευρώ. Μεγάλη απόκλιση σε σχέση με τα διπλά και υπέρδιπλα που ζητούσε πριν λίγους μήνες, τη στιγμή μάλιστα που η τελευταία προσφορά της ΑΕΚ ήταν 450.000 ευρώ και δύο παίκτες μόνο για τον Γεωργιάδη… Πάντως, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα οι Ενωσίτες προσπαθούν να ρίξουν κι άλλο τις απαιτήσεις των Σερραίων και θεωρητικά το deal θα κλείσει στα 350-400.000 ευρώ και για τους δύο. Για τον Γιάννη Κοντοέ η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες έχει πέσει στα 15-20.000 ευρώ και αναμένεται να κλείσει θετικά για την ΑΕΚ. Ο 25χρονος αμυντικός έχει πρόταση 165.000 ευρώ από την ΑΕΚ και παρουσιάζεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, και σύμφωνα με το δημοσίευμα ίσως από τον Πανιώνιο να έχει καλύτερη πρόταση, όμως δεν θέλει ενδώσει στις πιέσεις και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες. Για τη θέση κάτω από τα δοκάρια όλα δείχνουν ότι η απόφαση για τον Σάχα έχει ληφθεί και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος είναι ο εκλεκτός των «κιτρινόμαυρων». Ο παίκτης δείχνει να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του κάτω από τα κιτρινόμαυρα γκολπόστ, όμως εν αντιθέσει με τους παραπάνω, δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Κέρκυρα. Το «εμπόδιο» αυτό η ΑΕΚ θεωρεί ότι μπορεί να καμφθεί με ένα «νορμάλ» ποσό και υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Φαίακες έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα του «κόψουν» το δρόμο αν πρόκειται για ομάδα από τις λεγόμενες «μεγάλες» του ελληνικού πρωταθλήματος.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα