Θέλουν Βιεϊρίνια στον Πειραιά

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι το «μήλον της Έριδος» για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, από την εγχώρια αγορά.
  Ο Πορτογάλος του ΠΑΟΚ θεωρείται εξαιρετική λύση για «ερυθρόλευκα φτερά» της ομάδας, και ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει κρύψει ότι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Άλλωστε, σε συνέντευξή του σε μέσα της πατρίδας του είχε μιλήσει πάλι με τα καλύτερα λόγια για τον Βιεϊρίνια, όπως
και για τον Σκόκο, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Γαύρου, στην όλη υπόθεση δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο ο Κώστα Μήτρογλου. Ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και φαίνεται να υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε ενόψει της νέα περιόδου. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση του 25χρονου θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη από τη στιγμή που οι δύο ομάδες δεν έχουν και την καλύτερη σχέση, και σε επίπεδο οπαδών θα δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις στην Θεσσαλονίκη, σε περίπτωση ερυθρόλευκης πρότασης. Κάτι που έχει αποδειχθεί στο παρελθόν αρκετές φορές, από τον Γιώργο Κούδα και τον Γιάννη Γούναρη μέχρι τον Στέλιο Βενετίδη.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα