«Κρούση» σε Βάχα από ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει τον πάγκο της τον Μανόλο Χιμένεθ, όμως επειδή θέλουν να είναι σίγουροι για το «αύριο» - αφού τίποτα δεν αποκλείεται να αλλάξει μετά τα πλέι οφ – κοιτούν τις εναλλακτικές τους.
  Το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, κάνει τους Ενωσίτες να κοιτούν τη διάδοχη κατάσταση. Ο Ανδαλουσιανός χαίρει της στήριξης των διοικούντων, όμως σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από την πατρίδα του είναι πιθανό να αποχωρήσει
από τους «κιτρινόμαυρους». Έτσι λοιπόν, η ΑΕΚ έψαξε την περίπτωση του 59χρονου Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, ο οποίος αποχώρησε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά τον επικό καυγά που είχε στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο της ομάδας, όπου τον προσέλαβε για τις εμφανίσεις της Ντιναμό και του έβρισε τη μητέρα μπροστά στους ποδοσφαιριστές του. Σύμφωνα με την «Εξέδρα», η ΑΕΚ έχει κάνει μία πρώτη κρούση στον «Βάχα», όπως είναι το παρατσούκλι του, και εκείνος από την πλευρά του έχει αρχίσει να μαζεύει πληροφορίες για την Ένωση. Άλλωστε η στενή φιλία του με τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς είναι γνωστή, από τότε που ήταν συμπαίκτες στη Βελέζ. Να σημειωθεί ότι για τον Βάχα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει ενδιαφέρον από την Εθνική Αλγερίας, την Μπορντό και την Γαλατασαράι, με τον Βόσνιο τεχνικό να τα διαψεύδει για την ώρα.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα