Αρέσει ακόμη ο Μπομπό

Επιστροφή Μπομπό στα… ερυθρόλευκα ρεπορτάζ τις τελευταίες μέρες, καθώς φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα για τις λύσεις στη γραμμή κρούσης. Το οικονομικό θα παίξει σημαντικό ρόλο.
  Ο Βραζιλιάνος Μπομπό, που αγωνίζεται στην Μπεσίκτας και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο 25χρονος επιθετικός είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό
και πριν δύο χρόνια, όταν ήταν ακόμη στο τιμόνι του ο Βάσκος τεχνικός, αλλά και αφού έφυγε για την πατρίδα του. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να «πιάσει» Λιμάνι, αλλά οι υπερβολικές απαιτήσεις της ομάδας του τού έκλεισαν το δρόμο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπομπό εκπροσωπείται από τον Χουάν Φίχερ, ο οποίος «λύνει και δένει» με τους περισσότερους λατινοαμερικάνους παίκτες και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση όμως που μπει σε διαπραγματεύσεις με τους ερυθρόλευκους και οι απαιτήσεις του κριθούν υπερβολικές, τότε η περίπτωσή του θα τελειώσει εκεί «χωρίς δεύτερη κουβέντα» παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σχετικά ψηλά στην σχετική λίστα.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα