Στο... εδώλιο οι Ολυμπιακός, Μαρινάκης, Μπέος

H Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε -όπως αναμενόταν- σε απολογία τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της 19ης Φεβρουαρίου με τον Παναθηναϊκό ενώ σε απολογία κλήθηκε και ο Ολυμπιακός για το ματς με την ΑΕΛ. Στο... εδώλιο και ο Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Ολυμπιακός
Βόλου.
Όπως είχε γίνει γνωστό στις 14 του μηνός, σχεδόν δύο μήνες μετά τον αγώνα των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη, η Πειθαρχική της ΕΠΟ επισήμανε πως δεν είναι δική της αρμοδιότητα να εκδικάσει την υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού για όσα έγιναν στο παιχνίδι της 19ης Φεβρουαρίου και έτσι παρέπεμψε την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, η οποία και θα την εκδικάσει. Παράλληλα κλήθηκαν σε απολογία οι Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου και Αχιλλέας Μπέος καθώς και άλλες τρεις ΠΑΕ.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την  Πέμπτη 28-04 και ώρα 12:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 30η Αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Skoda Ξάνθη: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Άρης.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα  ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Άρης.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ Καβάλα.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Λάρισα.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Γιαννόπουλο (εκπρόσωπο), Αχ. Μπέο (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Π. Γιαννόπουλου και του προέδρου κ. Α. Μπέου καθώς επίσης διότι : « Στο 50΄λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα BALL BOYS ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε», στον αγώνα ΠΑΕ Ολ.Βόλου-ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Ε. Μαρινάκη (Πρόεδρο): « Βάσει της υπ' αριθμ. πρωτ. 7239/24-2-2011 κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της υπ’ αριθμ. πρωτ. 6980/22-2-2011 Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της υπ΄αριθμ. 178/14-4-2011 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση (7239/24-2-2011)».
Keywords
Τυχαία Θέματα