Το παιχνίδι της χρονιάς για Καβάλα

Η Καβάλα σκοπεύει να παρουσιαστεί σοβαρή και μαχητική στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (20/4, 5μ.μ.) με μόνο στόχο να «σφραγίσει» την είσοδό της στα playoffs.O Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στο esake.gr για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου: «Είναι το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου στο γήπεδο μας. Εμείς θα πρέπει να συνδυάσουμε το υψηλό κίνητρο, με τη συγκέντρωση και τη μαχητικότητα, ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε
στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαία στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει παρουσιάσει συνέπεια και σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχοντας ταυτόχρονα τα προβλήματα του. Διαθέτει έναν πολύ σοβαρό προπονητή και όλα αυτά κάνουν την αποστολή μας ακόμη πιο δύσκολη. Θεωρούμε δεδομένη την παρουσία και τη βοήθεια του κόσμου μας, σε αυτό το κρίσιμο ματς».

Ο γκαρντ των «αργοναυτών» Μίλτ Παλάσιο, ανέφερε με τη σειρά του: «Για μας αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Ήμουν αισιόδοξος και είχα πει πριν από μήνες, ότι στόχος μας θα είναι η εξάδα, όμως τότε με έλεγαν τρελό! Θα είναι ένα παιχνίδι με διπλό χαρακτήρα. Από τη μία θα είναι ένα παιχνίδι ευχαρίστησης, ειδικά προς τον κόσμο μας που μας στήριξε όλη τη χρονιά και θέλουμε να τον κάνουμε πάλι χαρούμενο, ενώ ταυτόχρονα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ, που μόνο τυχαία δε βρίσκεται στην 3η θέση. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να ξέρουν όλοι ότι όλη η ομάδα θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της για να το πετύχει».
Keywords
Τυχαία Θέματα