Οι εκλεκτές του Φλώρου

Με 19 παίκτριες θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό Λιγκ, με τον Τάκη Φλώρο να αναφέρει πως σε αυτές θα προστεθούν ακόμα πέντε.Η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα γίνει στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο «Ατέρμων» στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει το προσεχές Σάββατο. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας τόνισε σχετικά: «Το σκεπτικό των κλήσεων έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει την καλύτερη
δυνατή δυναμική στο Ευρωπαϊκό Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα που θα συγκροτηθεί να βάλει τις βάσεις για μελλοντικές επιτυχίες.

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι έχουμε κατασταλάξει και σε πέντε ακόμη αθλήτριες που θα κληθούν στην Εθνική μετά το πέρας των σχολικών τους υποχρεώσεων και οι οποίες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας».

Αναλυτικά οι κλήσεις της Εθνικής γυναικών:

ΑΚΡΑΙΕΣ: Τσίμα Ευγενία (Μαρκόπουλο), Χαντάβα Ευαγγελία (Ολυμπιακός), Παπαγεωργίου Φωτεινή, Γκιουζέλη Παναγιώτα (ΑΕΚ), Μερτέκη Ευαγγελία (Μακεδόνες Αξιού)

ΔΙΑΓΩΝΙΕΣ: Κιόσση Ελένη (ΣΑΑΚ Ανατόλια), Κωνσταντινίδου Αλίκη (Πειραματικό)

ΛΙΜΠΕΡΟ: Βλάχου Ιωάννα (ΣΑΑΚ Ανατόλια), Μυλωνά Ξανθή (ΠΑΟ), Κελεσίδου Ειρήνη (Ηρακλής)

ΠΑΣΑΔΟΡΟΙ: Κουτουξίδου Νικολέτα (ΑΕΚ), Χριστοδούλου Στέλλα (Πανελλήνιος), Παπαφωτίου Αθηνά (ΠΑΟ)

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ: Κυριακίδου Ευαγγελία, Καβαθά Μαρία (Ολυμπιακό), Τζανακάκη Γεωργία (ΠΑΟ), Λαμπρινίδου Μαρία (ΑΕΚ), Γιώτα Αικατερίνη (Ηρακλής Κηφ.), Κωνσταντινίδου Έλενα (Ηρακλής)
Keywords
Τυχαία Θέματα