Προπονήθηκε ο Φυτανίδης

19:41 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Σωκράτης Φυτανίδης προπονήθηκε κανονικά σήμερα, αν και εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης. Τα γνωστά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι Αρκάδες έχουν πολλές απουσίες, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι. Αυτοί είναι, ως γνωστόν, οι Φορτούνης, Αργυρόπουλος, Φρανκού, Πουλίδο και Ουριμπάρι.

Επίσης, είναι αμφίβολη η συμμετοχή
των Καρέρα, Ορόθκο και Φυτανίδη. Ο τελευταίος έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση, όμως εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος αυτής, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να δώσει το παρών στον αγώνα της Κυριακής.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τελειώματα φάσεων. Από εκεί και πέρα, ο Παύλος Δερμιτζάκης δείχνει να έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ντεγκρά θα υπερασπιστεί γι’ ακόμη μια φορά την εστία της ομάδας, ενώ οι Ρούμπιλ και Φυτανίδης θα καλύπτουν το δεξιό και αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα.

Βέβαια, σε περίπτωση που ο δεύτερος δεν προλάβει να αγωνιστεί, τη θέση του θα πάρει ο Πιπίνης. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μαρσέλο με τον Μπαρτολίνι. Στη μεσαία γραμμή οι Λαδάκης και Μπαστία θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, ενώ οι Ουντόντζι, Ροτζέριο και Αράς θα είναι οι τρεις πίσω από τον Ματούσιακ.

Ο Πολωνός φορ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1, το οποίο σχεδιάζει να κατεβάσει ο Δερμιτζάκης. Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή. Αυτή άμεσα θα αναχωρήσει για την Αθήνα, προκειμένου να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Keywords
Τυχαία Θέματα