Το Πέναλτι Κωλοτούμπα (βίντεο ακροβατικό)

17:21 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι κυρίες και κύριοι. Ήταν η κίνηση που έγινε από τα αριστερά όπως βλέπετε το γήπεδο από τον Τζούνας τον Τζόκινεν, ο οποίος βρήκε τον χώρο, έκαμε την μπασαδούρα, αλλά ανεκόπη από το αντικανονικό μαρκάρισμα του Γιόνας Μαλαστούπα. Και η μπάλα θα στηθεί τώρα στην άσπρη βούλα, με τον Τζόκινεν να αναλαμβάνει να εκτελέσει το μπενάλτιο που ο ίδιος κέρδισε.Μέχρις εδώ, όλα πάνε κανονικά. Ο πιτσιρικάς ο Τζόκινεν πάει να χτυπήσει το σκηνικό, ο τερματοφύλακας είναι στην θέση του, το ίδιο και ο διαιτητής και οι παίκται.
Και αρχινάει να κάμει την εκτέλεση και τότενες η εξής
σκέψη περνάει από το μυαλό του νεαρού Φιλανδού: «πέναλτι. Ακούς εκεί πέναλτι. Τι σαχλαμάρα πράμα είναι τούτο ρε παιδί μου. Βάνεις εκεί μια μπάλα σε μια βούλα και κάνεις ένα σουτάκι να πούμε, μπαίνει γκολ, δεν μπαίνει γκολ, ποιος νοιάζεται. Δεν έχει θέαμα ρε παιδί μου, δεν έχει φαντασία, μπρίο, δημιουργία, λέηζερ, ελέφαντες, παρελάσεις, άρματα αποκριάτικα, ζούμι γενικώς. Ένα ξερό πράμα είναι, που το βλέπεις και δεν σου λέει γρι. Ήρθε η ώρα όμως να το αλλάξω αυτό. Εγώ ο Τζούνας Τζόκινεν, ένας απλός, άγνωστος μα και πιστός του ποδοσφαίρου θα αλλάξω την ιστορία του ποδοσφαίρου και θα τα κάμω όλα τούμπα. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Με μια και μόνη μου κίνηση θα επαναπροσδιορίσω το τι σημαίνει πέναλτι, το τι σημαίνει ποδόσφαιρο, το τι σημαίνει κάνω το κομμάτι μου μέσα στο γήπεδο. Μην σου πω κιόλα ότι από εδώ και πέρα θα αλλάξει μέχρι και η ονομασία να πούμε και δεν θα το λένε πλέον πέναλτι. Τζόκινεν θα το φώναζουν, σε φάση και γίνεται το τάχλιν κυρίαι και κύριοι και ο διαιτητής σφυρίζει Τζόκινεν. Πράγμα που τώρα που το σκέφτομαι θα είναι λίγο μπέρδεμα αν είμαι εγώ στο ματς, επειδής θα λέει ο σφυρίχτρας «τζόκινεν», έλα θα του λέω τι έγινε, όχι θα λέει δεν ήθελα εσένα, τζόκινεν σφύριξα, ε ναι θα του λέω, εγώ είμαι τι με θες, όχι πάλι δεν κατάλαβες θα μου λέει και θα γίνεται μπέρδεμα από τα λίφα να πούμε, αλλά νταξ δεν πειράζει. Θα αξίζει τον κόπο νομίζω».
Και κάνει αυτό που θα δείτε. Γιατί όταν είσαι μάστορας δεν μπορείς να το κρύψεις βρε παιδί μου, δεν γίνεται.For those about to Τζόκινεν, we salute you.

και που είστε, μας βρίσκουτε και εδώ σε φάση.  http://www.facebook.com/group.php?gid=112659545417352
Keywords
Τυχαία Θέματα