«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Ο Στέφανος Κοτσόλης συνδύασε την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας με την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League και στάθηκε στην ενότητα που πρέπει να υπάρχει στην ομάδα, για να επιστρέψει στους τίτλους. Για το γεγονός ότι η παρουσία του συνδυάστηκε με την πρόκριση της ομάδας στα προκριματικά του Champions League,
ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σχολίασε: «νομίζω ότι σημασία σήμερα είχε η νίκη και οι τρεις βαθμοί και όχι η δική μου παρουσία. Είμαι χαρούμενος που η παρουσία μου συνδυάστηκε από την πρόκριση στα προκριματικά του Champions League. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να αγωνίζεσαι σε κενές κερκίδες, αλλά όλα πήγαν καλά για εμάς σήμερα και φτάσαμε στη νίκη». Για την ανατροπή στις τελευταίες αγωνιστικές και την κριτική που δέχθηκε η ομάδα, ανέφερε: «η ομάδα δοκιμάστηκε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα, όμως οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Δεν είναι επιτυχία η δεύτερη θέση, όμως η χρονιά τελείωσε με μία ευχάριστη γεύση. Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο γνωρίζουμε πόσο καλό ρόστερ διαθέτει ο Παναθηναϊκός και θα ήταν κρίμα κάποιες κακές εμφανίσεις να σβήσουν ό,τι είχαμε κάνει». Όσο για τον επόμενο στόχο της ομάδας; Δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Champions League: «από τη στιγμή που καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για τα προκριματικά, ο στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους. Ελπίζω να κάνουμε καλή προετοιμασία και να τα καταφέρουμε».

Για την επιστροφή του: «ευχαριστώ τον Θεό, γιατί ήταν Θείο Δώρο να βρεθώ ξανά στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία, μετά από μία πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασα, να επιστρέψω σε αυτή την ομάδα. Ήταν ξεχωριστή στιγμή».

Τέλος, ο Κοτσόλης στάθηκε στην ενότητα που πρέπει να έχουν οι πράσινοι, προκειμένου να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν στην Ελλάδα. «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι μία γροθιά. Αν καταφέρουμε να παραμείνουμε ενωμένοι, τότε μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα, όπως κάναμε τόσα χρόνια στην Ευρώπη», τόνισε σχετικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα