Το πρόγραμμα των Ευρωπαίων!

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτιά στα πλέι οφ και παράλληλα το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Από τους ισχυρούς αρχίζουν οι τρεις ομάδες του Europa League!
  O Παναθηναϊκός θα είναι στους ισχυρούς στο γ’ προκριματικό όμιλο, όμως τα…
δύσκολα αρχίζουν νωρίς. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, αλλά και των τριών μας εκπροσώπων στο Europa League.

1η Θέση Παναθηναϊκός: Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Ιουλίου, το πρώτο ματς στον γ’ προκριματικό στις 26,27/7 και ο επαναληπτικός 2,3/Αυγούστου. Σε περίπτωση πρόκρισης στα πλέι οφ, η κλήρωση θα γίνει στις 5 Αυγούστου και τα ματς θα διεξαχθούν 16,17/8 και 23,24/ Αυγούστου

2η θέση ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα τέλη Ιουλίου και από τους ισχυρούς. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου και τα ματς θα γίνουν 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου!

3η θέση ΑΕΚ: Η ΑΕΚ πήρε την 3η θέση στα πλέι οφ, ωστόσο ως κάτοχος κυπέλλου μπαίνει απευθείας στα πλέι οφ και θα έχει μόνο έναν αντίπαλο για την πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου, και οι αγώνες θα γίνουν 18 και 25 Αυγούστου.

4η θέση Ολ. Βόλου: Ο Ολυμπιακός Βόλου με το… καλημέρα στη Super League πήρε και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μπορεί στην πρώτη φάση να είναι στους ισχυρούς, αλλά τα… βάσανα αρχίζουν πολύ νωρίς. Θα πάρει μέρος στον β΄ προκριματικό, η κλήρωση είναι στις 20 Ιουνίου, και οι αγώνες 14 και 21 Ιουλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα