Επέστρεψε ο Μαρινάκης και ανακοινώνει παίκτες

05:47 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε χθες στην Ελλάδα και θα συναντηθεί άμεσα με τον Μαθία για να κλείσουν άμεσα οι πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
που δεν κατάφερε τελικά να παραβρεθεί στη Νέα Υόρκη επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, γεγονός που θα επισπεύσει τις διαδικασίες των πρώτων ερυθρόλευκων μεταγραφών, σύμφωνα με την «Sportday».
Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θα συναντηθεί άμεσα με τον Εντουάρδο Μαθία, με πιθανότερη μέρα για το ραντεβού τους την αυριανή και θα ενημερωθεί για τις περιπτώσεις που έχει «τσεκάρει» ο ισπανός, ώστε να δώσει την τελική του έγκριση.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημερωνόταν τις τελευταίες μέρες, ωστόσο η έλευση του στην Αθήνα θα φέρει και τις πρώτες ανακοινώσεις. Αυτές αναμένεται να είναι στις θέσεις των δυο τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού με τον Κοστάντσο να είναι ο πιθανότερος για την θέση του πρώτου γκολκίπερ. Ακόμη θα ανακοινωθεί ένας αμυντικός και ένας κεντρικός χαφ, με τα ονόματα του Μαρκάνο, του Σάντσες και του Φορτούνη να είναι τα πιθανότερα.
Φυσικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει και αυτός την σύμφωνη γνώμη του σε αυτές τις κινήσεις, καθώς βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Εντουάρδο Μαθία.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα