Ελεύθερος ο Ελ Ζαρ

09:30 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ που φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, δανεικός από την Λίβερπουλ θα μείνει ελεύθερος από τους Ρεντς σύμφωνα με δημοσιεύματα, ωστόσο δύσκολα θα επιστρέψει στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας Guardian ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ που φέτος αγωνίστηκε με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν θα παραμείνει στην Λίβερπουλ, αλλά θα λύσει το
συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα μαζί με ένα γκρουπ παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Κένι Νταλγκλίς. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Λίβερπουλ θέλει να απαλλαγεί από τα συμβόλαια των περισσότερων από τους παίκτες που δόθηκαν δανεικοί την προηγούμενη σεζόν, λόγω των αλλαγών που κάνει στο ρόστερ της, αλλά και της αποτυχίας να βγει στην Ευρώπη, γεγονός που αναγκάζει τους Κόκκινους να μικρύνουν το ρόστερ τους.
Συγκεκριμένα για τον μαροκινό μεσοεπιθετικό αναφέρεται: «Επέστρεψε από τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα ανήκει στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν. Ο μαροκινός ανήκει στη λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν από τη Λίβερπουλ, η οποία απέτυχε για δεύτερη σεζόν να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ και η Τούμπα δεν είναι ο πιθανότερος προορισμός του Ναμπίλ Ελ Ζαρ, καθώς στις επαφές που έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες μεταξύ των δυο πλευρών δεν βρέθηκε σημείο επαφής μεταξύ των δυο πλευρών, με τον Δικέφαλο να θεωρεί ότι οι απαιτήσεις του μαροκινού είναι υπερβολικές.
  
Keywords
Τυχαία Θέματα