Όλη η αφρόκρεμα στο Βερολίνο

17:31 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος «πέφτουν» τις επόμενες ημέρες οι Έλληνες πρωταθλητές της ενόργανης, που αναχωρούν για το Βερολίνο όπου θα διεξαχθεί η διοργάνωση το διάστημα 6-10 Απριλίου.Η αφρόκρεμα της ελληνικής γυμναστικής δίνει ένα ακόμη ραντεβού με τους κορυφαίους του αθλήματος στη γερμανική πόλη, στοχεύοντας και πάλι στο βάθρο των νικητών μεταξύ των 281 αθλητών και αθλητριών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες από 34 χώρες της γηραιάς ηπείρου.

Το 4ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα περιλαμβάνει μόνο ατομικά αγωνίσματα, όπως ισχύει από το 2005 για όλα τα Ευρωπαϊκά που διεξάγονται
κατά τα μονά έτη. Κατά συνέπεια, οι αθλητές θα κυνηγήσουν τις ατομικές διακρίσεις (στο σύνθετο ατομικό ή στα επιμέρους όργανα), συμμετέχοντας σε όσα όργανα επιθυμεί ο καθένας.

Την ελληνική αποστολή συνθέτουν οι Βλάσης Μάρας, Λευτέρης Κοσμίδης, Βασίλης Τσολακίδης, Λευτέρης Πετρούνιας, Δημήτρης Μαρκούσης, Χρήστος Λυμπανοβνός και οι αθλήτριες Βάσω Μιλλούση, Στεφανί Μπισμπίκου, Λίνα Μητράκου, Ελισάβετ Τσάκου.

Μαζί τους, θα ταξιδέψουν οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Αλέκος Ιωακειμίδης, Γιώργος Αγγέλου, Θανάσης Κοσμίδης, Κώστας Χατζηζήσης, Κώστας Σιούτης, Θόδωρος Σταθόπουλος, Αναστασία Δόντη, Ηλίας Τσοπάνογλου, οι διεθνείς κριτές Λευτέρης Μπουτάκης, Θανάσης Μπανούσης, Ολύβια Δόντη, Ρούλα Δεμερτζίδου, καθώς και ο Νίκος Προβιάς, ο οποίος ορίστηκε να είναι κριτής D1 στο δίζυγο, έχοντας επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (UEG).

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 6 Απριλίου
11:30 - 21:00: Προκριματικός γυναικών

Πέμπτη 7 Απριλίου
11:00 - 21:30: Προκριματικός ανδρών

Παρασκευή 8 Απριλίου
15:00 - 17:30: Τελικός σύνθετου ατομικού ανδρών
20:00 - 22:00: Τελικός σύνθετου ατομικού γυναικών

Σάββατο 9 Απριλίου
14:30 - 18:00: Τελικοί οργάνων, 1ο σκέλος (Άνδρες: Έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι. Γυναίκες: Άλμα, ασύμμετροι ζυγοί).

Κυριακή 10 Απριλίου
14:30 - 18:00: Τελικοί οργάνων, 2ο σκέλος (Άνδρες: Άλμα, δίζυγο, μονόζυγο. Γυναίκες: Δοκός ισορροπίας, έδαφος).
Keywords
Τυχαία Θέματα