«Δίποντο» πλέι οφ!

16:26 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Διομήδης και ΑΣΕ Δούκα αναμετρώνται στο Άργος στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, σε μια αναμέτρηση που δίνει το εισιτήριο της τετράδας και τα πλέι οφ.Δύο στροφές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Στις πρώτες θέσεις, Διομήδης Άργους και ΑΣΕ Δούκα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας, με τον νικητή να «σφραγίζει» τη θέση του μέσα στο «καρέ» και τον ηττημένο να περιμένει ως το τέλος, αφού ακολουθεί και ο Φίλιππος που διεκδικεί επίσης με αξιώσεις το εισιτήριο της τελικής φάσης.

Με την πρωτοπόρο
ΑΕΚ να έχει δύσκολη αποστολή την προσεχή Τετάρτη (6/4) στην έδρα των Βριλησσίων, ο Πρωταθλητής έχει την ευκαιρία να πιάσει -έστω και προσωρινά- κορυφή, υποδεχόμενος στη Μίκρα τον Κύδωνα Χανίων. Ο Φίλιππος Βέροιας από την πλευρά του παίζει στην Κυψέλη κόντρα στον Πανελλήνιο και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να ελπίζει στην είσοδό του στην τετράδα, τη στιγμή που οι Ολυμπιονίκες «καίγονται» με τη σειρά τους για τους βαθμούς, εν όψει των πλέι άουτ.

Στη Θεσσαλονίκη, η ΧΑΝΘ υποδέχεται τον ουραγό Ζαφειράκη Νάουσας και λογικά δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το «δίποντο», ενώ ο Ιωνικός φιλοξενεί στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας τον αδιάφορο Αερωπό Έδεσσας.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 2/4  
16:00 Πανελλήνιος-Φίλιππος Βερ. (Χασκής-Τσάκωνας)  
18:00 Ιωνικός Ν.Φ.-Αερωπός Εδεσσας (Τσιάνας-Πατιός)  
18:00 ΠΑΟΚ-Κύδων Χανίων (Μιχαηλίδης-Κατσίκης)  
19:00 ΧΑΝΘ-Ζαφειράκης Νάουσας (Σκλαβενίτης-Βήτας)  
19:00 Διομήδης Αργους-ΑΣΕ Δούκα (Μπέτμαν-Τζαφερόπουλος)  

Τετάρτη 6/4  
18:00 Βριλήσσια-ΑΕΚ (Μερτινιάν-Συρεπίσιος)  

Η Βαθμολογία (σε 20 αγώνες)  
ΑΕΚ 32  
ΠΑΟΚ 30  
ΑΣΕ Δούκα 28  
Διομήδης Άργους 28  
Φίλιππος Βέροιας 26  
Βριλήσσια 23  
Αερωπός Έδεσσας 18  
Κύδων Χανίων 15  
Πανελλήνιος 12  
ΧΑΝΘ 12  
Ιωνικός Ν.Φ. 8  
Ζαφειράκης Νάουσας 8
Keywords
Τυχαία Θέματα