Χουγκάζ: «Με μαχητικότητα και αυτοσυγκέντρωση»

17:17 1/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το… τελευταίο του χαρτί στη «μάχη» για την παραμονή του στην Α1 θα παίξει αύριο (2/4, 17:00, Novasports 3) ο Ηρακλής στη Ζωφριά με αντίπαλο την ΑΕΚ.Οι «κυανόλευκοι» στοχεύουν μόνο στη νίκη που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να ελπίζουν.

«Είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, δείχνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται για τέτοιους
αγώνες. Μεγάλη μαχητικότητα και αυτοσυγκέντρωση επί σαράντα λεπτά. Ελπίζω η διεξαγωγή του αγώνα να σταθεί στο ύψος των δύο ιστορικών ομάδων και να μη βιώσουμε άσχημα γεγονότα που θα πλήξουν το μπάσκετ», δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή, Κρις Χουγκάζ.Από την πλευρά του, ο Βασίλης Αγγελακόπουλος σημείωσε: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αφού παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Εμείς είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά είναι ένας αγώνας, που δουλέψαμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και να τον κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να επιβάλλουμε τον δικό μας και αν κερδίσουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα που θα μας δώσει δύναμη για να πετύχουμε και τα υπόλοιπα που χρειαζόμαστε».
Keywords
Τυχαία Θέματα