ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑΝΕΣΚΙ

Όπως όλα δείχνουν ο Τσέντομιρ Γιανέσκι θα είναι ο επόμενος τεχνικός του Εθνικού Άχνας, αντικαθιστώντας τον Τόζα Σάπουριτς και η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net σας μεταφέρει τους λόγους που η διοίκηση της Άχνας επέλεξε τον Σκοπιανό τεχνικό.

Γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας

Για ενάμιση χρόνο δούλεψε στην Κύπρο και στο γειτονικό Παραλίμνι
και είναι γνώστης των δεδομένων στο νησί μας. Έτσι δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα του δεδομένα, αφού δεν πάει ούτε καν χρόνος από τότε που απολύθηκε από τον πάγκο της Ένωσης.

Γνωρίζει το ρόστερ

Ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια είναι ομάδα που διατηρεί τον κορμό της. Την τελευταία διετία ο κορμός είναι ίδιος που είχε ως αντίπαλο ο Γιανέσκι όταν ήταν στην Ένωση και έτσι το μόνο που θα έχει να κάνει, είναι να γνωρίσει τους καινούριους ποδοσφαιριστές.

Δουλευταράς με πειθαρχία

Μπορεί αρκετοί να τον χαρακτηρίζουν ιδιόρρυθμο, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Γιανέσκι δεν είναι προπονητής που αρέσκεται στην σκληρή δουλειά και στην πειθαρχία.
Δουλεύει πολύ στην τακτική και δεν σηκώνει… μύγα στο σπαθί του.

Καλός… μάνατζερ

Πέρα από καλός προπονητής, έχει άκρες σε συγκεκριμένες αγορές (Σερβία, Σκόπια, Βέλγιο) και στις δύο μεταγραφικές περιόδους που ήταν στο Παραλίμνι έφερε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Από τον Ιβάν Τρισκόσκι και τον Άλεξ Ντα Σίλβα που μετεγγράφηκαν σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, μέχρι τον Τόρναουτ που σε δύο σεζόν στο Παραλίμνι πέτυχε 18 γκολ και τους Μαρκόσκι και Ντε Γουλφ που παραμένουν βασικοί και αναντικατάστατοι και στην μετά Γιανέσκι εποχή. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση ο Εθνικός.

Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα