ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΚΟΛΕΖΟΥΣ

Η πρόκριση της Αγκόλας στα τελικά του Africa Cup, στην ΑΕΛ από την μία έφερε χαμόγελα για την επιτυχία δύο ποδοσφαιριστών της όμως από την άλλη έφερε και προβληματισμό, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντεντέ και Αϊρόσα κατά την διάρκεια του τουρνουά.

ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΝΓΚΟΛΑ

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το Africa Cup

αρχίζει στις 21 Ιανουαρίου και δεδομένα οι ομάδες θα θέλουν κάποιες ημέρες νωρίτερα τους ποδοσφαιριστές τους για την τελική προετοιμασία. Μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 14/01, η ΑΕΛ θα υποδεχτεί στο «Τσίρειο» την Ομόνοια με το παιχνίδι να είναι… οριακό σε ότι αφορά την συμμετοχή των Ντεντέ και Αϊρόσα. Το αν θα αγωνιστούν κόντρα στο «τριφύλλι», θα εξαρτηθεί από το πότε θα ζητήσει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τη Αγκόλας τους ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα, λαμβάνοντας υπόψη ότι στο Africa Cup δεν είναι απ’ ευθείας νοκ άουτ αλλά προϋπάρχει φάση ομίλων, σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα στερηθεί το λιγότερο περίπου δύο εβδομάδες τους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ αν υπάρξουν προκρίσεις σε προημιτελικό, ημιτελικό και τελικό, οι μέρες απουσίας θα αυξηθούν με το τουρνουά να ολοκληρώνεται στις 12 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα της ΑΕΛ:

14/01 Ομόνοια (Τσίρειο)
21/01 Αλκή (ΓΣΖ)
28/01 Άρη (Τσίρειο)
04/02 ΑΠΟΕΛ (Τσίρειο)
11/02 Ανόρθωση (Αντ. Παπαδόπουλος)

 Η ΑΕΛ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ... ΕΡΕΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ)

TO AΠΟΕΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα