«Οδοστρωτήρας» ο Γκμοχ!

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ χαρακτήρισε «τεμπέλη» τον Χενκ Τεν Κάτε,  είπε για το «4-4-2 που τώρα ανακάλυψαν στον Παναθηναϊκό» ενώ τα... έχωσε σε Βαλβέρδε και Χιμένεθ!
Απολαυστικός ήταν ο Γιάτσεκ Γκμοχ σε 3ωρη ομιλία του προς στους φοιτητές της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και του τμήματος Προπονητικής του City
Unity College.
Μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε κομπλεξικό και τεμπέλη τον Τεν Κάτε, αποκάλυψε ότι πρότεινε τον Ζαίρί στον Αντωνίου, όταν ο Μαροκινός παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να φύγει, ενώ είπε ότι θα έβαζε έναν big brother στο Γκοβού. Ακόμα, σχολιάζει την απόφαση του Φερέιρα να παίξει 4-4-2, δεν θεωρεί τον Βαλβέρδε κάτι το σπέσιαλ και για τον Χιμένεθ είπε ότι βγάζει την 11αδα ανάλογα με τα όνειρα που βλέπει.
Αναλυτικά:
• Όσο αφορά τα διοικητικά της ομάδας έχω να πω ότι αν δεν έχει κεφάλι δεν μπορεί να κάνει τίποτα απολύτως. Αυτό είναι δεδομένο και το ξέρετε όλοι σας!
• Κατά την γνώμη μου η κατρακύλα του ΠΑΟ ξεκίνησε από τον Βοτανικό. Αυτή ήταν η αρχή του κακού…
• Αν είχα καθίσει κι’ άλλο στο πάγκο του ΠΑΟ θα αντιμετώπιζα τη Μπαρτσελόνα όπως ακριβώς η Άρσεναλ στη Βαρκελώνη, άσχετο αν δεν της βγήκε.
• Όσο αφορά γιατί έφυγα τόσο ξαφνικά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μιας και ακολουθούσα ο αγώνας με τη Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αρχή με είχαν πάρει τηλέφωνο ο Κ. Πατέρας μαζί με τον Κ. Αντωνίου με ρώτησαν αν θέλω να βοηθήσω αυτή τη στιγμή την ομάδα και εγώ αμέσως δέχτηκα. Ύστερα απ’ ό,τι φαίνεται ο Κ. Φρέιτας ο οποίος ήταν τεχνικός διευθυντής της Μπράγκα έφερε στην ομάδα τον Φερέιρα ο οποίος εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε ομάδα.
• Δεν κρύβω ότι έχω πει στον Κ.Αντωνίου ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει κίνηση προκειμένου να αποκτήσει τον Ζαιρί του Ολυμπιακού, αν ο παίκτης θα έφευγε, όπως έγραφαν οι εφημερίδες. Ο παίκτης αυτός είναι όλα τα λεφτά. Απρόβλεπτος, ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει στο γήπεδο. Δυο δεν φτάνει να τον μαρκάρουν.
Για τον Φερέιρα:

Ο κ.Φερέιρα μπήκε στο πόλεμο και έχασε. Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί βάζει τον Σισέ όταν χτυπάει η αντίπαλη ομάδα κόρνερ στο πρώτο δοκάρι. Γιατί; Αφού ο Σισέ χρειάζεται να είναι μπροστά προκειμένου η ομάδα με την ταχύτητα του να βγει αμέσως σε αντεπίθεση. Τώρα ανακάλυψε το 4-4-2, μετά από πολύ καιρό. Δίπλα στον Τζιμπρίλ θα πρέπει να βάζει ακόμα ένα επιθετικό αφού ο Γάλλος τραβάει επάνω του δυο και τρεις αμυντικούς έτσι με αυτό τον τρόπο δημιουργεί κενούς χώρους. Είδατε τι έγινε στο ματς με τον Ηρακλή.
Για τον Νιόπλια:

Ο Νίκος έχει πληροφοριακές γνώσεις. Η συμπεριφορά του ήταν χαμηλών τόνων είχε μια ομαδική συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά έκανε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα.
Για τον Χενκ Τεν Κάτε:
Ήταν κομπλεξικός και τεμπέλης, νόμιζε ότι τα ήξερε όλα.
Για τον Γκοβού:
Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά πληροφορίες από την Γαλλία έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι αλκοολικός. Αν τον είχα εγώ στα χέρια μου, θα του είχα βάλει έναν big brother να τον παρακολουθ
Keywords
Τυχαία Θέματα