Καυκής: «Με όρεξη ως το τέλος»

Σε… τροχιά πλέι οφ παραμένει ο Κολοσσός Ρδου μετά τη νέα νίκη του επί του Ικάρου (τρίτη σερί στο πρωτάθλημα), που επετεύχθη παρά την απουσία των Κώστα Χαρίση και Νίκου Παππά.Ο Παναγιώτης Καυκής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την πορεία της ομάδας του, το τελευταίο ματς ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.
«Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο και το ξέραμε. Είχαμε, όμως, δουλέψει πάρα πολύ καλά στην προπόνηση, όχι μόνο την προηγούμενη εβδομάδα αλλά γενικότερα το τελευταίο
διάστημα. Έχουμε αφήσει πίσω μας την αγωνιστική «κοιλιά», εξακολουθούμε να δουλεύουμε σκληρά όπως κάναμε πάντα και, φυσικά, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας, τόσο των παικτών όσο και της ομάδας.»

Ο έμπειρος γκαρντ έκανε λόγο για συσπείρωση της ομάδας μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς και εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος: «Οι απουσίες είναι πάντα σημαντικές. Το γεγονός, όμως, ότι ο Κώστας (σ.σ. Χαρίσης) και ο Νίκος (σ.σ. Παππάς) ήταν τραυματίες μας συσπείρωσε ακόμα περισσότερο ως ομάδα και βγάλαμε πιο πολλή ενέργεια στο γήπεδο.

Είναι σημαντικό ότι δείξαμε το καλό μας πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, φανήκαμε παθιασμένοι. Φυσικά, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ειδικά φέτος, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους με εξαίρεση τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό δεν πρέπει να μείνουμε στις τρεις νίκες που κάναμε. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Θα δούμε πού θα μας βγάλουν. Μένουμε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ίδια όρεξη ως το τέλος.»Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Καυκής ζήτησε την στήριξη του κόσμου εκφράζοντας και ένα παράπονο: «Τα προηγούμενα χρόνια ερχόμουν στη Ρόδο και με τον ΠΑΟΚ και με τον Πανιώνιο και πάντα βλέπαμε το γήπεδο γεμάτο. Και λέγαμε «μπράβο»! Φέτος δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε εγώ αλλά ούτε και τα παιδιά, γιατί δεν έρχεται ο κόσμος στο Βενετόκλειο. Έχουμε ένα μικρό παράπονο… Περιμέναμε περισσότερο κόσμο το Σάββατο. Ελπίζουμε ότι στα επόμενα εντός έδρας ματς (σ.σ. με Πανελλήνιο και Ηλυσιακό), που θα είναι πολύ σημαντικά, να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Πάντως, ευχαριστούμε για την στήριξη όσων έρχονται να μας δουν. Πραγματικά μας βοηθάνε πολύ».
Keywords
Τυχαία Θέματα