Εγκρίθηκε η αύξηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Πέρασε από την γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 20.200.002 ευρώ . Αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι τις 28 Ιουνίου και το ποσό συμμετοχής είναι των 20.000 ευρώ.Αύξηση για δυνατές τσέπες είναι αυτή που εγκρίθηκε σήμερα από την γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και
θα έχει διάρκεια μέχρι της 28 Ιουνίου. Το παρών έδωσαν το 67% των μετόχων  και το πρώτο πράγμα που συζητήθηκε ήταν αυτότης αιρετής διοίκησης, αλλά κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν ήθελε να βάλει υποψηφιότητα για κάτι τέτοιο.Ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΠΑΕ Γιώργος Φαρλαλής, αναφέρθηκε στους λόγους που η ΠΑΕ αποφάσισε η ΑΜΚ να είναι κλειστή για τον απλό κόσμο, τόνισε: «Λόγω της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι σε λίγο καιρό θα ζητήσουμε από τον κόσμο να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, η αύξηση αυτή δε θα είναι ανοικτή».
Στην συνέχεια το μέλος της διοίκησης δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις από τους μετόχους για τους Άραβες, αλλά και για τις προσπάθειες που κάνει η διοίκηση για την ανεύρεση επενδυτή.«Η αύξηση είναι ανοικτή και όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε έσοδα για να καλύψουμε το άνοιγμα. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, αλλά ούτε και δραματική. Δουλεύουμε για να πετύχουμε μεγαλύτερους στόχους και να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μέρα με τη μέρα, μεγαλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα