Ο στίβος στον... αέρα!

Το πρώτο διαδραστικό ηλεκτρονικό περιοδικό στην Ελλάδα βρίσκεται από τις 28 Μαρτίου στον «αέρα»! Το «eStivoz Magazine» κυκλοφόρησε, αλλά όχι στα περίπτερα! Μπορείτε να το βρείτε μπαίνοντας στο www.stivoz.gr!Πρόκειται για ένα «ζωντανό» περιοδικό στίβου που ξεφεύγει από όλα όσα είχαμε δει μέχρι τώρα. Η θεματολογία του συνδυάζεται με videos και με τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές, να έχουν τον πρώτο λόγο!

Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, μέσα
από το www.stivoz.gr και είναι αφιερωμένο κυρίως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη πριν από μερικές εβδομάδες στο Παρίσι. Το κεντρικό θέμα του περιοδικού είναι αφιερωμένο στον αθλητή που «έκλεψε» την παράσταση, τον Γάλλο άλτη του τριπλούν, Τέντι Ταμγκό, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει δύο παγκόσμια ρεκόρ για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο!

Ο Κώστας Μπανιώτης και ο Δημήτρης Χονδροκούκης, οι δύο Έλληνες που κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις από την αποστολή της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μιλούν στο eStivoZ Magazine για τους επόμενους στόχους τους.

Επίσης, η ιστορία ενός ακόμη διαζυγίου της Yelena Isinbayena, οι 14 ημέρες αγωνίας του Λούη Τσάτουμα και τι κουβαλάει στο σακίδιο της όταν αγωνίζεται η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Καλή... θέαση!
Keywords
Τυχαία Θέματα